Hovercraft Takedown・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.05.25 - 18:33   |   Írta: Ca$h   |   1640
25. máj Hovercraft Takedown・Ismerkedő

Minecraft itt, Minecraft ott, Minecraft mindenhol, ha már nem bírod ezt az őrületet lazíts egyet a Hovercraft Takedownal!

Biztos vagyok benne, hogy a Hovercraft Takedown készítői a Minecraft döbbenetes sikereit igyekeztek meglovagolni azzal, hogy egyrészt vették a darabokból felépülő Lego grafikát, másrészt pedig kerestek egy szót, ami hasonlít az említett címre. Mivel hirtelen nem jutott semmi az eszükbe, létrejöhetett a Hovercraft. Nem kellett olyan sok fejtörés a következő lépéshez, hogy ebből bizony csak valami vezetős, versenyzős, pusztítós arcade játékot lehet kihozni.

Ha valaki ismerős a High Score Hero cégnél és, ha esetlegesen nagyon mellényúltam volna akkor előre is elnézést tőlük. De a Hovercraft Takedown fájdalmasan nélkülözi az eredetiség szikrájának még az atomi szinten jelentkező legminimálisabb építőelemét is. Szóval, adott lesz egy Lego kocsi, ami megy előre és minden autót rommá lő, ami szembejön, hogy miért vagy mi célból arra nem kapunk választ. Nyilván mi vagyunk a hősök, akik tömegesen mészárolják azokat a tömeggyilkosokat, akiknek idejük sincsen tömeggyilkolni, mert mi halomra gyilkoljuk őket. Akkor ki is most a tömeggyilkos tulajdonképpen?

Viccet félretéve, a HC Takedown fájdalmasan bugyuta játék, a számomra érthetetlen Minecraft sikerét meglovagolva, ha sikerül mindezen túljutni és igyekszünk csak a jó dolgokra koncentrálni, akkor azt fogjuk észrevenni, hogy a cucc tulajdonképpen ijesztően élvezetes. Suhanunk előre, szanaszét lövünk mindenkit, kikerüljük a maradványokat, illetve a lövedékeket, közben gyűjtögetjük a kreditet, időnként ajándékcsomagot kapunk, amik frankó kis boostereket rejtegethetnek magukban. Fejlesztjük a járgányt, idővel jobbat veszünk és minden kezdődik elölről újra és újra.

A kérdés már csak az, hogy ez a lelkesedés meddig tart? Kinek meddig, nekem kb. kettő óra volt míg belefáradtam. El sem jutottam addig, hogy a következő járgányt megvegyem, mert ahhoz már olyan típusú fizetőeszköz kellett – blueprint –, aminek a kifarmolásához már nem volt idegzetem. Apropó: a kreatív elméknek üzenem, hogy van lehetőség saját járgányt készíteni szó szerint darabokból. Uccu neki, sok sikert! Bár nem fogott meg őrületesen, mégis tény viszont, hogy erre a szerdai napra kiváló szórakozást nyújtott. Ti meddig mentek el, ha egy ilyen játékról van szó?

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése