Bemutatkozott a felokosított Pebble 2

Tech Hírek   |   2016.05.25 - 09:23   |   Írta: L Ferenc   |   2334
25. máj Bemutatkozott a felokosított Pebble 2

Hivatalosan is megérkezett a népszerű okosóra második generációja.

Az elmúlt időkben több mint 1,8 millió Pebble talált gazdára világszerte, vagyis több, mint amennyi Android Wear okosóra összesen - a gyártó szerint a piaci sikeresség kulcsa az egyszerű használhatóság és a korrekt árazás. Három évvel az első Pebble után most megérkezett a sokak által várva várt Pebble 2, mely egyrészt ráncfelvarrt külsővel, másrészt pedig pulzusmérő funkcióval támad. Az újdonság vékonyabb és könnyebb az elődjénél, színek megjelenítésre továbbra is képtelen kijelzőjét pedig rendkívül ellenálló Gorilla Glass védi a külső behatások ellen. Ugyancsak újdonság, hogy a hét napos üzemidejű Pebble 2-ben már mikrofon is található. 

A Pebble 2 társaságában megérkezett a Pebble Time 2 is, mely egy testvérmodelljében lévőnél 53 százalékkal nagyobb méretű, és nem utolsó sorban színek megjelenítésére is képes, vékonyítot kávájú kijelzővel rendelkezik. A rozsdamentes acél borítású újdonság egy feltöltéssel mintegy 10 napos üzemidőt tesz lehetővé. Az iOS és Android operációs rendszerű készülékekkel kompatibilis, 30 méteres mélységig vízálló kivitelű újdonságok aktivitás és alvásfigyelő funkcióval egyaránt fel vannak vértezve. 

A 99 dolláros (28 ezer forint) Pebble 2 szeptembertől lesz kapható, a 169 dolláros (48 ezer forint) Pebble Time 2 forgalmazása pedig novemberben kezdődik meg. 




Kommentek megjelenítése