Kamu iPhone és Galaxy S8 kínzása, avagy a klónok harca

Tesztek   |   2017.03.29 - 18:16   |   Írta: Zoltan C   |   15532
29. márc Kamu iPhone és Galaxy S8 kínzása, avagy a klónok harca

Unod már, hogy mindig több százezres kütyüket zúznak porrá a menő youtuberek? Meg is könnyezted talán az ötvenes kaliberrel szétlőtt Mac Prót? Ez a te videód akkor!

Az EverythingApplePro Youtube csatorna egy igen érdekes ötletet formált valósággá: olcsó, replika csúcsmobil készülékeket vetettek alá víz, leejtés és lőfegyver tesztnek. Jó, persze a lőfegyver teszt önmagában egy vicc, de azzal lehet igazán nézőket bevonzani, ha valamit látványosan szét is rombolunk. Viszont, ezúttal nem lehetett szükség komolyabb szponzorációra vagy "youtube money"-ra, ugyanis a videóban szereplő "Samsung" Galaxy S8 mindössze 100, az "iPhone" 7 Plus pedig 70 dollárba fájt. (Egyébként ilyen borzalmakat akár itthon is tudunk venni a Deák tér, kínai piac, vagy a Nyugati aluljáró valamelyik önjelölt üzletemberétől.)

Jót lehet derülni már önmagában azon is, hogyan próbálták meg a kínai maszekok utánozni az adott operációs rendszerek kezelőfelületét, ami első blikkre nem is tűnik olyan rossznak. Viszont, ahogy hozzáérünk és interakcióba kezdünk az érintőkijelzővel, máris be fog villani az "olcsó húsnak híg a leve" örökérvényű mondás. Már az összeszerelés minősége is röhejes, teszterünk ahogyan kezébe vette, már félt, hogy szét fog esni.

Érdemes megnézni a videót, például az olyan jelenetekért is, mint amikor vízbe téve minden lehetséges helyen áramlanak a buborékok a telefonokból. Vagy, amikor a "Samsungot" a hátlapjára ejtve, rommá törik a eleje. Csodálatos. Ami igazán ironikus, hogy egy icipicivel jobban teljesít a klón iPhone a törés tesztben. Sőt, az utolsó ejtés tesztet leszámítva végig úgy ahogy, de működött.

Mindez ráadásul túl rossz érzést sem kelthet bennünk, hogy "oh jaj, micsoda pazarlás!". Ezek a szörnyszülöttek tulajdonképpen azt kapják, amit megérdemelnek.

Lássuk hát:

 

Forrás: AppleRider.com

MentésMentés


Kommentek megjelenítése