iPhone 7 Plus egy vérbeli androidos szemével

Tesztek   |   2016.11.02 - 18:45   |   Írta: Pausch Rita   |   18934
02. nov iPhone 7 Plus egy vérbeli androidos szemével

Vajon mit szól az Apple jelenlegi csúcskészülékéhez Armando Ferreira, Android felhasználó?

Újra és újra napirendre kerül az iPhone-Android vita és közben kezd már nagyon unalmas lenni. Tény, hogy néha még mi is mókázunk egy kört, de azért tudjátok, hogy ez sohasem komoly! (Már csak azért sem, mert az iPhone egy készülék, az Android pedig egy mobil oprendszer…)

A BGR ezúttal egy olyan iPhone 7 Plus bemutatóvideóra hívta fel a figyelmet, ami több szempontból is jópofa. Egyrészt, mert egy olyan fickó készítette, aki bizony elkötelezett Android és Google barát és mindezek ellenére a videó végén nem a kukába landoltatja a készüléket.

Másrészt állítólag a BGR újságíróinak is sokan ajánlották a figyelmébe pozitív véleménnyel… Márpedig az ilyen videóknak általában nem az iPhone felhasználók a célközönsége. Így a z említett cikk írója is kíváncsi lett, ahogy mi is...  

Nos, a videó nagyon pozitív és nem csak azért, mert „végre valaki jót mond az iPhone-ról”, hanem azért, mert a srác, aki csinálta teljesen korrekten számol be az előnyökről és a hátrányokról. Armando Ferreira, youtuber elmondja egy Pixel mellé téve az iPhone 7 Plus-t, hogy a neki fontos Google alkalmazások mennyivel jobban működnek egy Apple okostelefonon, mint a saját rendszerben, sőt olyan funkciókkal is rendelkeznek, amivel Androidon nem. Sőt, sok másik appról is ez a véleménye, amit egyébként a droidos rendszerben használ.

 

 

Szintén méltatja a készülék egyébként mások által is elismert kameráját. Megtudhatjuk, annyira megtetszett neki, hogy sokkal többet fotóz, amióta a tesztkészüléket használja. Sőt, szót ejt az üzemidőről is, ami szerinte jobb, mint az eddig általa tesztelt bármelyik Android telefoné.

A jack kérdésről csak annyi a véleménye, hogy az adapternek köszönhetően, neki semmiféle extra kényelmetlenséget nem okozott a hiánya.

Szerinte az almás mobil jól működik együtt a különféle eszközökkel is, mint például az androidos okosórájával. (Ami egyébként számunkra is új infó!)

Ami viszont tényleg a legjobb az egészben az az, amit a videó vége felé mond és, ami pontosan megegyezik ezen cikk írójának véleményével is: Vagyis, hogy végeredményben mindig mindenki az egyéni preferenciái és az anyagi körülményei alapján fogja eldönteni, hogy neki milyen mobil kell és miért. Éppen ezért teljesen felesleges bárkit is győzködni, hogy váltson, vagy mást válasszon, mint amire vágyik.

Angolul beszélőknek feltétlenül ajánlott videó, függetlenül attól, hogy milyen mobil operációs rendszer fut a készülékükön!

 

 

Kapcsolódó cikk:
iPhone 7 Plus: hihetetlen kamera teszt [videó]
Titokzatos csúcsmobil döntötte meg az iPhone 7 Plus sebességrekordját
Letérdelt az iPhone 7 előtt a vadonatúj Google Pixel

MentésMentés


Kommentek megjelenítése