Ismét itt a Budapest Startup Safary!

Tech Hírek   |   2017.04.10 - 16:00   |   Írta: Alma_PR   |   3969
10. ápr Ismét itt a Budapest Startup Safary!

Április 20-21-én újra megnyílnak a legmenőbb budapesti tech cégek és startupok irodái.

Hogy mi az a Budapest Startup Safary? Egy 2012-ben Berlinből indult kezdeményezés, melynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel, illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek egy vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Budapest Safary-t eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig. Budapesten tavaly tartották az első ilyen eseményt közel 3 ezer résztvevővel.

Nem csak egy konferenciát, hanem egy kétnapos, hatalmas startup fesztivált csinálnak a városból 300 programmal, több ezer résztvevővel! A több mint 60 állomáson mindenki érdeklődésének megfelelően választhat számos esemény közül: meetupok, workshopok, tech talkok, cégbejárások, reggelik, de a látogatók a fintech terasz fröccsözésen is részt vehetnek, vagy akár a reneszánszát élő mechanikus órakészítők és a trendi okosóra felülettervezők kerekasztal-beszélgetésébe is belehallgathat. Mindezek olyan partnerek szervezésében, mint a Mozilla, RisingStack, Balabit, Skyscanner, Supercharge, Liligo, Prezi, Tresorit, enbrite.ly, Chappers, Azinec és még sokan mások.

Azért, hogy az összesen több mint 200 rendezvényből mindenki a számára legérdekesebbeket járhassa végig, az eseményeket tematikus útvonalakba szervezik: IoT & Hardware, Fintech, Coding, Mobile Develelopment, Data, IT Security & DevOps, Growth Hacking, Office & HR, Education, Lifestyle, Ecosystem Collaborators és Budapest Heroes.

A témák tekintetében is bőséges a választék: hálózatkutatás, krypto-valuta, AI, AR/VR, 3D nyomtatás, chatbotok, adatkutatás- és vizualizáció, machine learning, ethical hacking, sharing economy, továbbá belátást lehet nyerni az újhullámos, piaci alapú fejlesztői képzések világába is.

A résztvevők néhány különleges vendéggel is találkozhatnak majd a különböző helyszíneken, mint pl. Chris McCann-nal, a StartupDigest alapítójával, aki most a Greylock Partners közösségét fogja össze, vagy Alex Farcettel, az F6S, Startupbootcamp és Rainmaking Innovation társalapítójával.

További info és jegyvásárlás: www.budapestsafary.com


Kommentek megjelenítése