Holnaptól indul a Glamour-napok!

Tech Hírek   |   2017.04.04 - 16:00   |   Írta: Pausch Rita   |   5257
04. ápr Holnaptól indul a Glamour-napok!

Idén nem kényeztetik el az almásokat, de ettől még sok műszaki cikkhez olcsóbban hozzá lehet jutni.

Mindig óriási őrület övezi a Glamour magazinban található kuponkedvezményeket. Ám a sok smink és fehérnemű kuponon túl, azért az erősebbik nem is találhat kedvére való kedvezményeket, például a műszaki áruházakban.

A Glamour újság mellett, már a Kiskegyed lapban is kaphatók (mindösszesen 295 Ft-ért) az április 6-9. között felhasználható kedvezményekre jogosító papírdarabkák. Bizonyos engedmények egyébként már a 0. naptól igénybe vehetők, azaz április 5-től, ám ezek inkább háztartási és szépségápolási termékek.  

Idén az almásoknak nem sok lehetősége van olcsóbb vásárlásra, de azért mégis akad, kiegészítőre vagy előfizetéses vásárláskor.

iStyle:

Az iStyle régi motoros a kupon témában, az almások nagy örömére 25 százalék kedvezményt biztosítanak minden teljes árú Beats termékre.

Telenor:

Idén rendhagyó módon a Telenor 30% kedvezményt biztosít havidíjából minden új és meglévő Telenor ügyfélnek Telenor Blue tarifa vásárlása esetén (12 hónapig, 2 év hűséggel). Továbbá 20%-kal kevesebb minden mobiltelefon kisvállalati vagy új generációs dolgozói vagy publikus lakossági számlás előfizetés megkötése (2 év hűség) esetén. Természetesen a szokásos kiegészítő kedvezmények sem maradnak el. 30%-ot takaríthatnak meg a kupontulajdonosok minden Cellect, Celly, Huawei és Nillkin tartozék vásárlása esetén.

Android:

Az androidos telefonoknál már jobb a helyzet. A Media Markt 20% engedményt ad minden Samsung okostelefon árából. A Sony-nál a 20% a megjelölt termékekre érvényes, melyek között általában mobilok is találhatók. Az Euronics-ban -20% kedvezményt biztosítanak a megjelölt Alcatel, Doogee, Estar, Huawei, HTC, Lenovo, Nokia, Samsung, Sony, ZTE és Navon készülékekre.

Telefon, laptop, egyéb kiegészítők:

Szintén az Euronics 30%-kal kedvezőbben ad minden Sony fej- és fülhallgatót, Panasonic elemet és akkumulátort, sőt Inesa LED izzókat is. Valamint kupon fejében 20% lejön a Panasonic, TDK, Hama, Thomson, Sencor fej- és fülhallgatók és headsetek, a JBL fej- és fülhallgatók, a Sony és Navon Bluetooth hangszórók, a Rivacase laptoptáskák, a Hamo Rapo termékre, a Kello állványok, az Emos időjárás állomások, az Olympus diktafonok, a Sony és Navon audió termékek, a Navon minihifik és az Alcor Powerbankok árából.

A Samsung Experience Store-ok 20% kedvezményt biztosítanak minden tablet- és mobilkiegészítőre.

Játékszoftverek:

576 KBYTE-ban 20%kal kedvezőbben vásárolhatók meg a használt játékok, míg az új szoftvereknél 10 000 Ft felett 2 000 Ft kedvezményt adnak.

Háztartási kisgép, nagygép és szépségápolás:

Auchan: A madaras áruház egységesen 20%-kal olcsóbban adja Glamour „jeggyel” a Phillips, Tefal, Krups, Babyliss, Remington, Oral-B háztartási kisgépeket és szépségápolási termékeket. Továbbá az Indesit, Electrolux, Zanussi, Beko és Gorenje háztartási nagygépeket. Valamint kupononként 1 db. Braun 3000 BT borotvakészüléket is.

A Bestbyte -20%-ot ad Proda PR-SKA Bluetooth fejhallgató, szépség- és szájápolási és háztartási termékek vásárlása esetén.

Az Euronics áruházakban szintén 20%-kal olcsóbban kínálják kuponért az Electrolux, Cuisinart, Phillips, Russell Hobbs, Sencor, Bosch, Zelmer, Tefal, Sodastream kisháztartási gépeket és az Electrolux, Phillips, Sencor, Bosch, Zelmer, Braun, Oral-B, Rowenta szépségápolási termékeket.

Az Interspar a Remington és Russell Hobbs háztartási kisgépekre, valamint a Babyliss szépségápolási készülékekre ad 20%-ot.

A Kärchernél 20%-kal kedvezőbben vehetők a háztartási termékek.

A Media Markt kínálja talán a legtöbbféle kedvezményt. -25% 1 db. Oral-B 8000, 8900, 9000 fekete vagy fehér készülékre. -20% a Babyliss, Phillips, Remington, Rowenta, Braun, Oral-B, Sonicare, Imetec, Wahl, Moser szépség- és szájápolási termékekre; a Phillips, Bosch, Zelmer, Tefal, Delonghi, Kenwood, Electrolux, Braun, Russell Hobbs, Cuisinart konyhai kisgépekre és vasalókra; a Phillips, Saeco, Delonghi, Krups, Jura, Cremesso és Bosch kávéfőzőkre; a Samsung, Phillips, Electrolux, Bosch, Zelmer, Rowenta, Dyson padlóápolási termékekre. De a megjelölt háztartási nagygépek árából is jár a mínusz 20 százalék.
Még több, vagyis 25% a kedvezmény mértéke 1db. Braun MGK-3060 multifunkciós testszőrzet ápoló készülék, vagy 1db. Braun BD3001 IPL készülék vásárlása esetén. Illetve 30% a Jimjams Beauty arcápoló szettekre.

A Tescóban 30%-kal olcsóbban vásárolhatók meg a Phillips és Tefal vasaló és gőzállomások, de 20 százalék a kedvezmény mértéke az elektromos női borotva, epilátor és IPL szőrtelenítőkre is.

A Remington webáruházban -20% otthoni IPL tartós szőrtelenítőkre.

A Beauty.hu-n 25%-kal olcsóbbak a Babyliss szépségápolási készülékek a kuponos vásárlóknak.

A Depostore pedig további 20%-ot biztosít az OUTLET termékek áraiból.

Természetesen ezen kívül még számos kupont tartalmaz az újság ruházati termékekre, de akár szolgáltatásokra is a színházi jegyektől, az éttermeken át, a kedvezményes üdülésekig. Az biztos, hogy akár mindösszesen 295 Ft-ért cserébe (Kiskegyed ára, a Glamour 895 Ft), akár többezer forintos kedvezményeket is el lehet érni, így pedig azért nem rossz bolt.

Kapcsolódó cikk:
Most figyeljen: ezek a legrosszabb mobiltelefonok
Egy angol kisfiú Siri-vel közösen megmentette az anyukáját
Megjött az Apple Watch szíjak legújabb kollekciója



Kommentek megjelenítése