20. márc Szuperolcsón akciózzák az iPhone SE-t

Szuperolcsón akciózzák az iPhone SE-t

Tech Hírek           2017.03.20 - 09:27           Írta: L Ferenc           7710

A kompakt méretű almás logós készülék ára a pincébe zuhant, de egyelőre sajnos csak Indiában.

Aki nem szereti a péklapát méretű telefonokat, de mindenképpen iOS-es készüléket szeretne magának, annak ideális választás lehet a fejlett beltartalmat igen kompakt formában felvonultató iPhone SE. A készülék 16 GB belsőmemóriával szerelt alapmodelljének hivatalos magyarországi kártyafüggetlen listaára 158990 forint, ha pedig a 64 GB-os változatra vágyunk, akkor 178990 forinttal vékonyodik el a pénztárcánk. Indiában azonban most ennél jelentősen olcsóbban is begyűjthető egy ilyen okostelefon. 

Történt ugyanis, hogy az ITNET Infocom alaposan beakciózta az iPhone SE-t, melyből a 16 GB-os változat most mindössze 19999 rúpiába, vagyis átszámítva mintegy 88 ezer forintba kerül. A 64 GB-os modellnek sincs rossz ára, ez a telefon ugyanis most 25999 rúpiás, vagyis körülbelül 114 ezer forintos áron kapható. A forgalmazó hangsúlyozza, hogy nem felújított, hanem vadonatúj készülékekről van szó.

Kapcsolódó cikkek:
iPhone 7: új is, meg nem is
iPhone 7 tokokat teszteltünk
Csalódás az iPhone 7 aksija?


Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

Almás pletykák

Már megszokhattuk, hogy mindig újabb találgatások és állítólagos prototípusok kerülnek elő a legújabb iPhone megjelenéséig. Most is itt van egy. Ez lesz vajon az igazi?

Bővebben

24. ápr

Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Apple tippek és trükkök

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

Bővebben