20. márc Nyerj a HasználtAlmán!

Nyerj a HasználtAlmán!

Tech Hírek           2017.03.20 - 18:33           Írta: HasznaltAlma           2258

Egy szerencsés látogatónk 30 000 forint értékű, exkluzív tokkal lehet gazdagabb.

A luxus bumpereket forgalmazó, szlovén VESELcase-zel közös nyereményjátékunkban igazán értékes kiegészítő talál gazdára. A cég exkluzív iPhone bumperei között találhatók fém és fa védők, sőt Swarovski kristályokkal díszítettek is.

A nyertes a 30 000 forint értékű tokok közül választhat magának az ízléséhez és készülékéhez legjobban passzolót VESEL bumpert. (A Swarovski kristályokkal díszített bumberek nem választhatók!)

Node, mit is kell tennetek?

  1. A HasználtAlma Facebook oldalán a megosztott cikk alatt, kommentben le kell írnotok, hogy Ti melyik bumpert választanátok...

  2. ...és egy személyt meg kell jelölnötök, akinek azonnal elújságolnátok, ha nyertek!

  3. A sorsolás a HasználtAlma FB oldal kedvelői közt zajlik, így feltétele a részvételnek (és  egyébként utólag ellenőrizzük is).

(Figyelem, a Facebook kizárólag a felület, amin a játékot népszerűsítjük, a játékunkban azonban a Facebook semmilyen módon nem vesz részt, ahhoz semmilyen módon nem kapcsolódik.)


Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

Almás pletykák

Már megszokhattuk, hogy mindig újabb találgatások és állítólagos prototípusok kerülnek elő a legújabb iPhone megjelenéséig. Most is itt van egy. Ez lesz vajon az igazi?

Bővebben

24. ápr

Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Apple tippek és trükkök

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

Bővebben