Taylor Swift táncikál a legújabb Apple Music reklámban

AlmaBlogger   |   2016.05.13 - 18:00   |   Írta: Pausch Rita   |   2075
13. máj Taylor Swift táncikál a legújabb Apple Music reklámban

Töretlen a szerelem Taylor Swift és az Apple (Music) között.

Íme, egy újabb példa arra, hogy az immár Grammy-díjas énekesnő mennyire nyílt szívvel fordult az Apple felé, mikor fél éjszakán át fogalmazott levelében megírta, hogy ingyen a zenészek márpedig nem dolgoznak…

Miután Swift kisasszony és az Apple elsimította a kezdeti konfliktust – már, ha volt ilyen egyáltalán a reklámfogáson kívül –, a fiatal énekesnő teljes mellbedobással az Apple Music népszerűsítéséhez látott. Azóta is folyamatosan megosztja az újabb és újabb Apple Music reklámokat Twitter oldalán.   

Az előző két reklámban Swift arcra zúgott egy futópadon majd készülődés közben a tükör előtt tátogva táncolt. A mostani filmecskében, az előzőhöz képest nem nagy különbséggel, a The Darkness elnevezésű banda I Believe in a Thing Called Love című számára „úgy táncol, mintha senki sem látná”. (Persze a stábon kívül, aki rögzítette a spotot… De erről persze nem szól a fáma.)

Taylor Swift rajongók figyelem, íme, a díva, így tátog, így táncol és feltehetően még mindig nem ez az utolsó Apple Music spot tőle!

Kapcsolódó cikk:
Taylor Swift nyílt levélben kritizálta az Apple új zenei szolgáltatását
Taylor Swift tovább ragozta az Apple Music-kal történteket



Kommentek megjelenítése