iPhone 6s „sufnitunning” ütésteszt

AlmaBlogger   |   2016.04.21 - 19:30   |   Írta: Pausch Rita   |   7534
21. ápr iPhone 6s „sufnitunning” ütésteszt

Ezt a telót én nem tudom kicsinálni!

Ezen nincs mit szépítenem: a lyukaskezűek nemzetségéből származom. Dobj felém bármit, garantálom, hogy nem kapom el. Ha igen, akkor feldöntök magam körül mindent és még tuti el is esem. 

Vettem egy iPhone 6s-t. Erről már írtam. Az előzőleg leírtak egyértelmű folyománya, hogy a harmadik napon már megtudta a telefon, hogy elég jó a "kiejtésem". Akkor még nem volt rajta tok, a kő pedig kemény. Úgyhogy igen, ott a nyoma. Azonnal kapott egy tokot, mert készülékbiztosítás ide, vagy oda, nálam semmi sincs biztonságban.

Szóval, a tok jó ómennek tűnt, mert hiába extra vékony, azért a jó öreg szilikonban okostelefonos pályafutásom során még nem csalódtam. (Alumínium tokban már igen. Wifi, mobilhálózat viszlát!) Egészen máig nyugi is volt, amikor is egy szünetre kimentem telefonálni a függőfolyosóra, a második emeleten…

A hívásom befejeztével megszólítottak az első emeletről, én pedig beszélgetésbe elegyedtem és közben (új) szokásomhoz híven a telefont nyomorgattam. Ez volt a hiba! Egy óvatlan pillanatban a készülék a folyosó kövén landolt, majd bukfencben, mandínerből célba vette a korlát alatti rést. Innentől az események lassított módban zajlottak, mintha csak egy videót néznék vissza. Testen kívüli élményt éltem át, ahogy kívülről láttam magam vetődni a 7 hetes telefon után, de „lyukas” kezeimmel esélyem sem volt. A telefon eltűnt a rés alatt, hallottam a saját hangom, ahogy azt kiabálom „NEEE!”, majd felvettem azt a pózt, mikor az én fejemre esik valami, ne kérdezzétek miért. A tompa puffanás lent ekkor már nem ért váratlanul, de annál fájdalmasabban éltem meg.

Felállítottam egy olimpiai rekordot lépcsőfutásban lefelé, miközben magamban kitartóan a „nem” szót ismételtem a „készülékbiztosítással” felváltva. A telefon viszont eltűnt a zöldben. Mivel hiába kerestem, kénytelen voltam külső, telefonos segítséget kérni a nézőktől, akik a házban a produkciómat lesték. Kértem, próbálják meg felhívni, hátha. Megszólalt a Strangelove, megtaláltam a 6s-t. Remegő kézzel, összeszorult szívvel kezdtem felmérni a károkat. Fényképezőgép: eddig fagyott, most már nem fagy. Hívás: tökéletes. Karc: semmi, pedig üvegfólia még nincs rajta. (Ezután az is lesz!) A Lightning kimenet füves lett. Ennyi. Ez a cucc elpusztíthatatlan. 2 emelet. Nem hiszem el. Egyetlen karcolás nélkül túlélte! Nem akarok új dizájnt, nem akarok üvegborítású hátlapot!

Ja, és tudom, hogy furán mutatom ki, de SZERETEM…     

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése