Kozmoszfekete kontra piros iPhone 7

Tech Hírek   |   2017.03.25 - 23:30   |   Írta: N Marcell   |   11246
25. márc Kozmoszfekete kontra piros iPhone 7

Íme a különbség a közönség kedvenc Jet Black és a nemrég bejelentett (RED) bevonatok között.

Bár az Apple üzletpolitikája eddig nem abból állt, hogy folyamatosan újabb és újabb színkombinációkban adják ki termékeiket, de az iPhone 5C bebizonyította, hogy ezzel a módszerrel is rengeteg vásárlót be lehet vonzani. Az iPhone 7 nem kapott annyiféle kinézetet, mint a fent említett 5C, mégis tisztán látszik, hogy Cupertinóban elkezdtek kísérletezni: a sima fekete mellett megjelent a fényes kozmoszfekete kialakítás is, ami egyből az egyik legnépszerűbb választássá vált. A napokban pedig (viszonylag fű alatt) bemutatkozott az iPhone 7 Red Edition is. Ez a telefon vadító piros színben pompázik, így a telefonvásárlás előtt állókban felmerülhet a kérdés: melyik színopciót válasszam?

 

 

Természetesen a régebbről ismert megoldások mellett sem szabad szó nélkül elmenni (mattfekete, ezüst, arany, rozéarany), viszont ha az ember mindenképpen ragaszkodik a kozmoszfekete vagy piros bevonathoz, érdemes tudnia a következőket: mindkét színopció alatt ugyanaz a telefon lakozik, sem szoftveresen, sem hardveresen nincs eltérés. Az ördög a részletekben lakozik. A piros iPhone nem fényes, hanem tradicionálisan mattra csiszolják. Így sokkal kevésbé sérülékeny, mint a Jet Black telefonok (ezt az Apple is külön megjegyzi: „A kozmoszfekete borítást egy precíziós polírozási folyamattal alakítjuk ki(…), a használat során azonban apró karcolások jelenhetnek meg. Amennyiben aggódsz emiatt, azt javasoljuk, hogy iPhone-od védelme érdekében használd a kapható tokok valamelyikét”).

Ez alapján pedig mindenki maga döntse el, mi a fontosabb számára: egy strapabíróbb, szemrevaló piros, vagy a gyönyörű, tükörfényes fekete kinézet.

Forrás: AppleRider/redmondpie.com

Kapcsolódó cikkek:
Itt az első (PRODUCT) RED iPhone 7 unboxing videó
Vintage iPhone 7 Plus a ColorWare jóvoltából
iPhone-ból Android telefon? Egy tokkal megoldható!


Kommentek megjelenítése