Minimalista háttérképek iPhone-ra

Tippek és trükkök   |   2017.03.13 - 11:30   |   Írta: Pozsonyi Ádám   |   55857
13. márc Minimalista háttérképek iPhone-ra

Minimalista háttérképeket gyűjtő oldalak, amiket iPhone tulajoknak kötelező ismerniük!

Sokan kérdezik tőlem, hogy hol találhatnának olyan minimalista háttérképeket, mint amiket én használok az iPhone-on. Elsősorban nekik próbálok segítséget nyújtani, ennek a cikknek a létrejöttével.

NFN Labs

Alapvetően én négy oldalt szoktam böngészni, ha új háttérkép után nézek. Első ezek közül az NFN Labs. Jelenleg kevés háttérrel rendelkezik az adatbázisuk, de ennek ellenére megéri ránézni weboldalukra. Itt három különböző méret közül választhatunk, van egy 4, 4,7 colos, valamint egy 5,5 colos opciónk. Ha a képek fölé visszük a kurzort egy előképet kapunk, ahol megtekinthetjük, hogy festene az iPhone-on.

 

 

iPhone6papers

Az iphone6papers is hasonlóan nagy volumenű oldal, ők óránként publikálnak új tartalmat. Itt csak iPhone 6-os modellekre találunk képeket, de ha azt írjuk be a böngészőbe, hogy iphone7papers.com, akkor értelemszerűen a hetes modellekhez találunk sablonokat.

 

 

Poolga

Másik ilyen oldal Poolga névre hallgat; ők viszonylag nagy adatállománnyal rendelkeznek már. Érdemes még megemlíteni, hogy iPhone 3G-től felfelé minden modellre találhatunk kedvünkre való háttérképet, viszont az iPhone 7-hez ezidáig egyetlen egy darab kép sem található az oldalon. Szomorú!

 

 

Miniwallis

Utoljára hagytam személyes kedvencemet a Miniwallist. Az oldalukon kategóriák alapján tudjuk szűrni a képeket, mint például természet, digitális művészet, sőt még filmes kategóriát is találunk. Ők viszont több telefont is támogatnak egyébként, megtalálható az iPhone mellett, több androidos telefon, és Windows Phone; emellett ők is nagyon sűrűn frissítik felületüket, amiért külön plusz pont jár.

 

 

Kapcsolódó cikk:
Farsang az Almánál! [videó]
Cuki állvány az Apple Watch-hoz
Az Üzenetek teljes megújulása



Kommentek megjelenítése