iOS béta – minden, amit tudnod kell, ha használtad

Tippek és trükkök   |   2016.09.20 - 19:01   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   7882
20. szept iOS béta – minden, amit tudnod kell, ha használtad

Mai napig hangzanak el a kérdések, amire most mind választ kaptok!

Sokak telepítették fel az utolsó pillanatban az iOS 10 bétájának GM verzióját, de még többeknek volt ez az első bétatesztelésük. Épp ezért rengeteg kérdés érkezik mai napig hozzánk ezzel kapcsolatban. „Kell-e frissítenem?”, „Letörölhetem a profilt?”, „Hogy tüntethetem el a Feedback alkalmazást?” Úgy döntöttünk, eloszlatjuk az összes kétséget.

Kell-e frissítenem a végleges iOS 10-re?

Ha frissítettél a GM verzióra egy héttel a megjelenés előtt, az azt jelenti, hogy már a végleges szoftver van telepítve készülékedre, ugyanis az pontosan ugyanaz, mint a 13-án megjelent iOS 10. Hogyan tudod ellenőrizni? Lépj a BeállításokInfó menüpontba, és ha a verziószámnál a 10.0.1-es szám áll, akkor jó vagy!

Letöröljem a bétaprofilt? IGEN

Beállításokban az Általános menüpontban kikeresitek a Profilokat, majd törlitek onnan a béta profilt és kész is!

Az, hogy ez a profil feljogosít-e a következő béták letöltésére, egyelőre nem tudni, de nem valószínű.

Hogyan tüntessem el a Visszajelzés/Feedback ikont?

Az Apple anno azért indította el a publikus bétaprogramját, hogy sokkal több visszajelzést kapjanak a felhasználóktól a hibákról. Pont ezért a bétatesztelés mellé "ajándékba" jár egy Feedback nevű, lila színű alkalmazás, amit gondolom eddig még nem sokan használtak. De akkor a GM telepítése után, hogyan szabadulhatunk meg tőle? Annyi a teendő, hogy a Beállításokban az Általános menüpontban kikeresitek a Profilokat, majd törlitek onnan a béta profilt és kész is. Ugyanis sajnos, ezt az alkalmazást nem lehet olyan egyszerűen a kukába vágni, mint az iOS 10 alapalkalmazásait...

MentésMentés


Kommentek megjelenítése