1 Control Solo: Egy garázsnyitó, amit azonnal akarsz majd

Tech Hírek   |   2017.03.06 - 13:06   |   Írta: H.A   |   8925
06. márc 1 Control Solo: Egy garázsnyitó, amit azonnal akarsz majd

Egy hete, mikor megkaptam a 1Control Solo garázs- és kapunyitót, már akkor sejtettem, hogy nagyon szeretni fogom, de az meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire.

Kötelező darab minden okostelefon használónak, akinek van otthon elektromos garázs-vagy kerti kapuja! Sokkal kényelmesebb telefonról irányítani, mint egy sima kapu nyitóval, ja és a telefon mindig nálad van.

Talán az egyetlen negatívum, amit említeni tudok, hogy azonnal elhagytam az eredeti Hörman kapunyitóm, mivel a nyitó kiesett a napi a használatból, így fogalmam sincs hova tettem le. Viszont mi a legnagyobb előnye? Csak hazaviszed és mindenféle kábelezés, kötözgetés nélkül azonnal működik a cucc! Én már több mint hat hónapja használom és eddig kiválóan teljesíti a napi szolgálatot, csak ajánlani tudom.

 

 

Hamarosan egy nagyon alapos és velős teszttel jelentkezünk majd az oldalon, addig is, aki nem bír magával a termék már elérhető a HasznaltAlma weboldalán  az Okos Otthon - Biztonság technika apróhirdetések között, vagy AlmaShopban.

A garázsnyitóhoz tartozó alkalmazás ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

 


Kommentek megjelenítése