Ezért vált majd mindenki a következő iPhone-ra?

Tech Hírek   |   2017.02.24 - 19:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   6657
24. feb Ezért vált majd mindenki a következő iPhone-ra?

Kínában nagyobb izgalmat kelthet az új iPhone, mint az Egyesült Államokban.

Katy Huberty, a Morgan Stanley elemzője igen nagy sikert vár az almások következő okostelefonjától.

A legutóbbi publikációja szerint legfőképpen a várt, teljes előlapot lefedő kijelző és a jobb akkuidő sarkallja majd arra az embereket, hogy a legújabb eszközre váltsanak. Emellett persze az olyan funkciók is segítenék az eladásokat, mint a pletykákban eddig említett 3D szenzorok, vagy a vezeték nélküli töltés.

Nem vitás, hogy az elemzők többsége rekord számú eladást jósol, amelyet jól tükröz, hogy a cupertinói tech vállalat részvényei még a részükről sosem látott magasságokba törtek.

Ami a legsikeresebb piacot illeti, Huberty szerint Kínában dobhatják el a legtöbben régi készüléküket azért, hogy az eddig iPhone 8 néven emlegetett almás okostelefonra váltsanak. Természetesen az amerikaival együtt, a többi piacon is szép számokat remélnek, viszont Huberty szerint a kínaiakat izgatják a legjobban az új technológiák, ezért náluk biztosan nagyot kaszál majd az Apple az idei iPhone-okkal.

Az eddigi spekulációk alapján az Apple valószínűleg három méretben dobja piacra a következő okostelefonját, amelyek között egy 4,7, egy 5 és egy 5,7 hüvelykes modell szerepel majd.

Forrás: Cult of Mac

Kapcsolódó cikkek:
Az Apple öt különböző csapattal is dolgozik a vezeték nélküli töltésen
100 millió darab kerülhet piacra idén a 2017-es új iPhone-okból
Az iPhone 8 „forradalmi” 3D kamerát kap majd



Kommentek megjelenítése