A Snapchat szemüvegek végre kaphatók online

Tech Hírek   |   2017.02.24 - 14:00   |   Írta: Pausch Rita   |   4307
24. feb A Snapchat szemüvegek végre kaphatók online

A Snapchat újdonsága, a Spectacles kamera-szemüveg immár interneten is megvásárolható, és használható iPhone-nal!

A Snapchat fejlesztette szemüvegeket először csak trendi, eltérő helyeken felbukkanó automatákból lehetett megvásárolni, amiket Snapbotoknak neveztek. Ám pár napja online is rendelhetővé váltak ezek az elképesztően jópofa, bohém, kamerával felszerelt napszemüvegek.

A Spectacles-ben található kamera lencséje 115 fokos szögben lát. Egyetlen gombnyomással indítható a felvétel, melyet az eszköz automatikusan szinkronizál az okostelefonnal Bluetooth-on, vagy WiFin keresztül, valamint könnyedén feltölthető a Snapchatre. Az iPhone 5-től és iOS 8 rendszertől felfelé kompatibilisek az almás telefonokkal, de Android készülékekkel is párosíthatók.

Videózás közben felgyulladnak a készülékbe épített LED-lámpák, hogy a kamera több fényt kapjon és jobb felvétel készülhessen.

Töltős tokkal szállítják őket, ami az Apple AirPods-hoz hasonlóan működik. A teljesen feltöltött tok a szemüveg akár négyszeri töltésére is elegendő. Ám a Techcrunch szerint egyelőre nem vásárolhatók extra tokok.    

A kamerával felszerelt napszemüvegek ára 130 amerikai dollár, három színben érhetőek el, és 2-4 hét szállítást ígérnek rájuk (legalábbis az USA-ban).

 

 

Forrás: iDownloadblog

Kapcsolódó cikk:
Hamarosan érkezik a Snapchat szemüveg
Napikütyü: Lift, eljött a lebegő okoskiegészítők kora
Napikütyü: Hover camera, a lebegő szelfigép



Kommentek megjelenítése