Közeledik a Fekete Péntek

Tech Hírek   |   2016.11.12 - 12:19   |   Írta: Gergő.H   |   10038
12. nov Közeledik a Fekete Péntek

Óriási kedvezmények! Az amerikai hagyomány itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A „fekete péntek”, azaz a „Black Friday” egész évben az egyik legforgalmasabb „vásárlás ünnep” az Egyesült Államokban. Ez a nap minden évben a hálaadás utáni első péntek, a karácsonyi bevásárlás kezdete. Ekkor az üzletek és online shopok mindenféle kedvező akcióval és óriási leárazásokkal rukkolnak elő. Az amerikai emberek ezen a napon szinte teljesen „megőrülnek”, mindenki siet a boltokba, nehogy bármiről is lemaradjon. Az akár többórás sorban állás mit sem számít és olykor az sem meglepő, ha egyes online vásárlási felületek teljesen összeomlanak. Mostanra már az sem ritka, ha a „Black Friday” többnapossá, vagy akár hetessé nő az ünnepek előtt.

Az USA-ban az egyik legelterjedtebb elektronikai cikkeket árusító szaküzlet, a Best Buy minden évben kecsegtető ajánlatokkal áll elő. Ilyenkor az Apple termékek vásárlásakor akár több mint 200$-t (kb. 60 ezer forint) is megtakaríthatnak a vásárlók. Idén a Best Buy akciói is több napon keresztül elérhetők. Például a fekete pénteki kínálatából már most elérhető 16 darab leárazott termék a készlet erejéig.

Magyarországon is egyre inkább készülnek az üzletek erre a napra. Egyre többen kínálnak kimondottan fekete pénteki kedvezményeket. Ahogy már tavaly, idén is lesznek említésre méltó elektronikai akciók, például a Media Markt, a Best Byte vagy akár a Telekom jóvoltából.

Érdemes lesz, hozzánk, a HasználtAlmára is gyakran visszalátogatni a november hónap folyamán, mert folyamatosan jelentkezünk majd akciófigyelő írásainkkal. Természetesen kiemelten figyeljük az Apple akciókat,  mert szinte biztos, hogy almás termékekhez is az átlagosnál kedvezőbb árakon juthatunk!

Forrás: applerider.com

Kapceolódó cikkek: Másodpercenként egy iPad-et adott el a Target hálaadáskor 

Happy Thanksgiving mindenkinek, holnap Black Friday!

Tíz millió hálaadási fotó az Instagramon​

Black Friday almás kivitelben
 


Kommentek megjelenítése