Elégedetlen vásárló rombolt az egyik Alma boltban

Tech Hírek   |   2016.09.30 - 14:48   |   Írta: Pausch Rita   |   6237
30. szept Elégedetlen vásárló rombolt az egyik Alma boltban

Úgy tűnik, nem mindenki szereti az iPhone-ját!

Több helyen is hírül adták francia weboldalak, ahogy a dijoni Apple Store-ban egy férfi többször is lesújtott a kiállított készülékekre. Egy másik, döbbent vásárló videóra vette, ahogy az említett fiatalember egy kemény golyóval percek alatt több millióforintos kárt okozott.

A napszemüveges férfi kezében egy – közel 1 kg-os, kőkemény – bocsa golyóval, a kiállított darabok között sorról sorra járt és jól irányzott csapásokkal módszeresen törte őket. A felvétel tanúsága szerint számtalan iPhone esett áldozatául, valamint egy MacBook, és több iMac is. 

Több videón is látható, hogy a férfinek alaposan elgurult a gyógyszere. A felvételen azt kiabálja, hogy az Apple megsértette az európai fogyasztói jogokat és arról panaszkodik, hogy nem adták vissza a pénzét, ezért történik ez. Az utolsó mondatának egy újabb iPhone szétzúzásával is nyomatékot adott, miközben végig ott csüngött rajta egy EarPods… (Szerencse, hogy nem volt hívása közben!)

 

 

Az üzlet dolgozói először a tűzjelzőt élesítették, hogy a többi vásárlót biztonságban, a bolton kívül tudják, majd megérkezett az első biztonsági őr is, akivel a golyós srác innentől komoly küzdelembe kezdett. Még szeretett volna az Apple üzletbe is visszamenni egy kis, önhatalmú „jogérvényesítésre”, de ekkor már a dolgozók és a biztonsági őrök sorfalat állva ezt megakadályozták. Később, a források szerint, a rendőrség is a helyszínre érkezett.

 

 

A bolti dolgozók egész sokáig, majdhogynem szó nélkül tűrték az ámokfutást. Bár nem ez a legkifizetődőbb módja, hogy a vásárló jelezze a panaszát, azért ismerve pl. hazánkban is néhol mennyire problémás a garancia érvényesítése…  

 

Forrás: Mashable

Kapcsolódó cikk:
Vigyázz! Az iPhone SE életveszélyes! Vagy nem....
Képes a mályvacukor megvédeni az iPhone-t?
Mit tesz egy hatalmas nagyító az iPhone 6s-sel?
Felgyújtottak tíz iPhone-t, hogy megtudják melyik bírja jobban...



Kommentek megjelenítése