Lesöprik a pályáról az iPhone-t?

Tech Hírek   |   2016.08.27 - 16:56   |   Írta: Máté Gergő   |   17645
27. aug Lesöprik a pályáról az iPhone-t?

Itt egy fotó a LeEco Le 2S Pro brutális erejéről.

Marketing hadjárat az Apple ellen

Tucatnyi kínai gyártó próbál teret szerezni az Egyesült Államok piacán, de kevés vállalatnak vannak olyan jó esélyei erre, mint a LeEco-nak. A LeEco marketingpolitikája korántsem mentes a botrányoktól és a kirohanásoktól. Nemrég a LeTV vezetője, Jia Yueting "innovation Nazi"-nak nevezte az Apple-t. Egy olyan sötét birodalmat emlegetett, melyben az Apple visszafogja a fejlődést, és az iPhone felhasználókat egy fallal veszi körbe. Jia Yueting saját oldalán az alábbi képet tette közzé:

Velük van az erő

Valójában a LeEco készülékei már most jobb pontokat érnek el bizonyos tesztekben, mint az Apple iPhone 6s. Az AnTuTu tesztjén például az almás telefon 133 781 pontot ért el, a LeEco Max 2 viszont 138 026-ot, így az előbbi a hatodik, míg az utóbbi a második helyen áll. Hab a tortán, hogy a legújabb fotók szerint a LeEco Le 2S Pro brutálisan elhúz a mezőnytől: az AnTuTu teszten 157 897 pontot ért el.

http://hasznaltandroid.hu/upload/images/antutu1.png
Májusi AnTuTu TOP 10 lista

A fentebb említett okostelefon szimpla változata, a LeEco Le 2S állítólag egy Snapdragon 820-as processzort és 4 GB RAM-ot kap. Az erősebb modell (a Pro) viszont a Snapdragon 821 processzor mellé 8 GB RAM-ot kaphat.

Információink szerint a LeEco új készüléke szeptemberben debütálhat. Kíváncsian várjuk az érkezését.

Forrás: hasznaltandroid.hu


Kommentek megjelenítése