Ez történik, ha felrobban a zsebedben egy iPhone

Tech Hírek   |   2016.08.02 - 15:59   |   Írta: B.Balázs   |   4410
02. aug Ez történik, ha felrobban a zsebedben egy iPhone

Figyelem! A következő képek a nyugalom megzavarására alkalmasak.

Gareth Clear, 36 éves auszrál fiatalember szereti a vasárnap délutánokat kerékpárján tölteni és tekerni egyet a természetben. Gareth rendszeresen a hátsó zsebében tartja iPhone 6 készülékét. Vagyis eddig mindig ott tartotta. 

Történetünk főszereplője ezen a hétvégén is nagy lelkesedéssel indult neki szokásos túrájának, ám az egyik pillanatban lecsúszott a pedálról a lába és elesett. Az esés nem volt túl nagy, összesen néhány apróbb karcolást sikerült összeszedni, így a fiatalember gyorsan fel is pattant. 

Néhány másodperc után azt vette észre, hogy füst jön a hátsó zsebéből, majd egy pillanattal késöbb érezte a perzselő fájdalmat a jobb hátsó farpofája alatt.

Az történt ugyanis, hogy Gareth a telefonjára esett, ami az ütés következtében úgy döntött, hogy felrobban. Ennek kövekeztében a bőre megolvadt, a nadrágja szétégett és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. A baleset után 20 percet ült egyedül az út szélén, mivel nem igazán szerette volna otthagyni a meghajlott és tönkrement készüléket, így megvárta, amíg az lehűl. Mindezek után még 30 percet sétált, hogy visszaérjen a városba, ahol azonnal kórháza szállították. Az óriási roncsolódás és a több réteg bőr elvesztése miatt, bőrátültetésre volt szüksége.

Elmondása szerint, ahogy felépül újra ráül a kerékpárjára, de a telefonját soha többé nem viszi magával. Reméli, hogy az esetéből tanulnak mások és óvatosabban indulnak útnak egy mini bombával, a telefonjukkal a zsebükben. 

“Minden iPhone ugyanolyan, ha az egyik felrobbant, a másik is fel fog. Az volt a szerencsém, hogy egész vastag volt a nadrágom, és hogy a hátsó zsebemben volt. Sokkal nagyobb baj is történhetett volna.”

Az Apple amúgy az eset után azonnal felvette vele a kapcsolatot, de erről nem került napfényre semmi bővebb információ.

Forrás: DailyMail


Kommentek megjelenítése