iPhone-ból Android telefon? Egy tokkal megoldható!

Hardver Hírek   |   2017.03.17 - 22:20   |   Írta: Pausch Rita   |   7005
17. márc iPhone-ból Android telefon? Egy tokkal megoldható!

A vezető tech hírportálok oda és vissza vannak ezért a cuccért, és egy kicsit minket is felcsigázott…

Mert gondoljatok csak bele, hogy mi lenne, ha az iPhone-nak kétszer hosszabb lenne az üzemideje, két SIM kártyát is el lehetne helyezni benne, vezeték nélkül is tölthetnénk, bővíthetnénk a tárhelyet, lenne rajta megint jack aljzat és AMOLED kijelző is landolna benne…

Nos, mindez lehetséges! Nem, nem egy újabb iPhone 8 (Edition/X?) pletyka került ki. Az izraeli Esti nevű startup cég gondolt egy nagyot, és nekiállt megcsinálni, hogy mindezek a funkciók már most is gyártott és forgalomban lévő iPhone-okra (iPhone 6 és későbbi modellek) is elérhetők legyenek.

Mégis hogyan?  

A Mashable szerint ez a kütyü véget vet az iOS-Android viszálynak. Az Engadget úgy gondolja, ez egy új módja, hogy az iPhone felhasználók Android funkciókhoz jussanak. The Verge új versenytársat lát a piacon, ami megoldja, hogy az iPhone-on iOS és Android is futhasson. Az igazsághoz azonban a c|net jár a legközelebb: „Ez az iPhone tok egy Android telefon és ez őrület!”.

Ez a helyzet. Az Esti Eye névre keresztelt iPhone tokja (mondom TOK!) egy félig iPhone, félig Android hibridet csinál a készülékből. Van egy második, 5 hüvelykes, Always on AMOLED kijelző benne a hátoldalon. Innentől pedig a hátsó kamera is használható szelfi készítésre. Helyett kapott egy extra 2 800 mAh akku, hogy dupla annyi szufla álljon rendelkezésre. Található még benne két extra SIM slot. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, NFC, 256 GB-ig bővíthető extra tárhely, 3,5 mm-es jack aljzat és az infrát sem hagyták ki, hogy lehessen róla távirányítani tévét, klímát, vagy, amit akartok. (Jó, az okostévéket eddig is lehetett appokkal…)

Nézzétek a videót, nevessetek és ámuljatok!

 

 

Mivel a kampánnyal a Kickstarteren már a kitűzött összeg több mint háromszorosát összeszedték, az összeg pedig még mindig nő és hatalmas az érdeklődés, ezért bizonyos, hogy a terméknek megindulhat a tömeggyártása. Augusztus végén már szállíthatják az első darabokat. A kereskedelmi ár 189 amerikai dollár lesz, de egyelőre még kedvezményes áron hozzájuthatnak az érdeklődők a Kickstarteren.

Tudom, ettől nagyobb, nehezebb és vastagabb lesz az iPhone készülék. De kit érdekel? Ez már tunning a javából, és ráadásul semmi visszavonhatatlant nem kell tenni hozzá a készülékkel! Jó, azt hiszem, kicsit elkapott a gépszíj a menő nagyikát elnézve. Az egész konstrukció több kérdést is felvet. Például, hogy az extra tárhely hogyan működik majd, vagy hogyan is jön össze az Android interface az iPhone-nal. Feltehetően egyébként sehogy, vagy nem a legjobban. Ettől viszont még jól hangzik.

Na, akartok még minden felületre tapadó iPhone tokot, vagy inkább jöjjön a menő duál kijelző?

Forrás: Esti Eye

Kapcsolódó cikk:
8 ok, amiért mindenképpen vegyél tokot és fóliát!
iPhone 7 tokokat teszteltünk
A legjobb iPhone kiegészítők!

 

SaveSave


Kommentek megjelenítése