17. márc iPhone-ból Android telefon? Egy tokkal megoldható!

iPhone-ból Android telefon? Egy tokkal megoldható!

Hardver hírek           2017.03.17 - 22:20           Írta: Pausch Rita           3714

A vezető tech hírportálok oda és vissza vannak ezért a cuccért, és egy kicsit minket is felcsigázott…

Mert gondoljatok csak bele, hogy mi lenne, ha az iPhone-nak kétszer hosszabb lenne az üzemideje, két SIM kártyát is el lehetne helyezni benne, vezeték nélkül is tölthetnénk, bővíthetnénk a tárhelyet, lenne rajta megint jack aljzat és AMOLED kijelző is landolna benne…

Nos, mindez lehetséges! Nem, nem egy újabb iPhone 8 (Edition/X?) pletyka került ki. Az izraeli Esti nevű startup cég gondolt egy nagyot, és nekiállt megcsinálni, hogy mindezek a funkciók már most is gyártott és forgalomban lévő iPhone-okra (iPhone 6 és későbbi modellek) is elérhetők legyenek.

Mégis hogyan?  

A Mashable szerint ez a kütyü véget vet az iOS-Android viszálynak. Az Engadget úgy gondolja, ez egy új módja, hogy az iPhone felhasználók Android funkciókhoz jussanak. The Verge új versenytársat lát a piacon, ami megoldja, hogy az iPhone-on iOS és Android is futhasson. Az igazsághoz azonban a c|net jár a legközelebb: „Ez az iPhone tok egy Android telefon és ez őrület!”.

Ez a helyzet. Az Esti Eye névre keresztelt iPhone tokja (mondom TOK!) egy félig iPhone, félig Android hibridet csinál a készülékből. Van egy második, 5 hüvelykes, Always on AMOLED kijelző benne a hátoldalon. Innentől pedig a hátsó kamera is használható szelfi készítésre. Helyett kapott egy extra 2 800 mAh akku, hogy dupla annyi szufla álljon rendelkezésre. Található még benne két extra SIM slot. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, NFC, 256 GB-ig bővíthető extra tárhely, 3,5 mm-es jack aljzat és az infrát sem hagyták ki, hogy lehessen róla távirányítani tévét, klímát, vagy, amit akartok. (Jó, az okostévéket eddig is lehetett appokkal…)

Nézzétek a videót, nevessetek és ámuljatok!

 

 

Mivel a kampánnyal a Kickstarteren már a kitűzött összeg több mint háromszorosát összeszedték, az összeg pedig még mindig nő és hatalmas az érdeklődés, ezért bizonyos, hogy a terméknek megindulhat a tömeggyártása. Augusztus végén már szállíthatják az első darabokat. A kereskedelmi ár 189 amerikai dollár lesz, de egyelőre még kedvezményes áron hozzájuthatnak az érdeklődők a Kickstarteren.

Tudom, ettől nagyobb, nehezebb és vastagabb lesz az iPhone készülék. De kit érdekel? Ez már tunning a javából, és ráadásul semmi visszavonhatatlant nem kell tenni hozzá a készülékkel! Jó, azt hiszem, kicsit elkapott a gépszíj a menő nagyikát elnézve. Az egész konstrukció több kérdést is felvet. Például, hogy az extra tárhely hogyan működik majd, vagy hogyan is jön össze az Android interface az iPhone-nal. Feltehetően egyébként sehogy, vagy nem a legjobban. Ettől viszont még jól hangzik.

Na, akartok még minden felületre tapadó iPhone tokot, vagy inkább jöjjön a menő duál kijelző?

Forrás: Esti Eye

Kapcsolódó cikk:
8 ok, amiért mindenképpen vegyél tokot és fóliát!
iPhone 7 tokokat teszteltünk
A legjobb iPhone kiegészítők!

 

SaveSave


Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

Almás pletykák

Már megszokhattuk, hogy mindig újabb találgatások és állítólagos prototípusok kerülnek elő a legújabb iPhone megjelenéséig. Most is itt van egy. Ez lesz vajon az igazi?

Bővebben

24. ápr

Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Apple tippek és trükkök

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

Bővebben