8 ok, amiért mindenképpen vegyél tokot és fóliát!

Hardver Hírek   |   2017.01.08 - 16:56   |   Írta: Alma_PR   |   6060
08. jan 8 ok, amiért mindenképpen vegyél tokot és fóliát!

Régóta keresed a megfelelő tokot vagy fóliát? Ne rizikózz tovább! Mutatjuk a tutit!

Szerkesztőségünkbe egy doboznyi Xprotector termék érkezett és kipróbáltuk őket, mivel a puding próbája az evés, a tokoké, fóliáké és héjaké pedig a használat. A termékek jelesre vizsgáztak és most azt is megtudhatjátok, hogy miért.

1. Elérhetőség

Az Apple eszközök árait senkinek sem kell bemutatni. Ám vicces, hogy sokan, akik megveszik ezeket a termékeket, utána agyon spórolnak a kiegészítőkön, pedig az ő érdekük is lenne, hogy egy komoly cuccot minőségi védelemmel lássanak el.

Az Xprotectornál az árak kitűnően jók! Az árérték arány kimagasló.

2. Igényes megjelenés

A jó árérték arányhoz általában a legkevésbé sem tárul igényes, stílusos megjelenés. Aminek kedvezőbb az ára, az általában megjelenésében olyan is. De itt szó nincs erről! Még a legismertebb, globálisan népszerű kiegészőgyártók közül is akad, amelyik vacak nejlonzacsiban értékesíti a nem éppen olcsó termékeit.

Az Xprónál mindennek gyönyörű a csomagolása, ami ugyan nem annyira fontos részlet. De például a nálunk járt üvegfóliához tényleg komoly kis szett van, ami a profi felhelyezetést segíti és természetesen magyar nyelvű, érthető leírás, ami valljuk be, nem sűrűn fordul elő.

A termékek megjelenése, kivitele is ugyanolyan igényes, mint a csomagolásuk.

3. Minőségi

Még az igényes megjelenésnél is fontosabb a minőség. Talán a leglényegesebb szempont egy kiegészítőnél.

Amikor először kézbe vettük ezeket a cuccokat a szerkesztőségben, elájultunk tőlük. Olyan gyártók termékei lebegtek a szemünk előtt etalonként, mint az Ozaki, a Moshi, a Griffin, a Speck stb. Szóval fogalmazhatunk úgy, hogy a mérce elég magasan volt.   

Dobpergés... És vitte! Gyönyörű anyagminőség, tapintásra is érezhető, hogy köszönőviszonyban sincs egy piaci bóvlival. Semmi sorja, egyenletes, minőségi anyagok és kivitel. Az Xprotector logó szolidan, szinte észrevehetetlenül jelenik meg a tokokon, de mégis ott van és ettől valahogy még menőbb az egész.

Hogy lássátok, korrektül értékelünk, láttunk hibát, node nincsen rózsa tövis nélkül. Noha a MacBook polikarbonát héj gyönyörűen illeszkedik, nagyon finom, selymes a fogása, de mint kiderült a levételnél van az Achilles-sarka. Az oldalunk tulajdonosa a névjegykártyáit alatta tartja, ezért folyamatosan fel-le teszi a tokot és, mint kiderült, ezt a shell annyira nem tolerálja, egy hónap után elege lett. Tehát azoknak ajánlható, akik ha egyszer ráteszik, utána nem veszik le fél pillanatonként, mert akkor gyönyörűen teszi a dolgát és nagyszerűen védi is az eszközt, ami a funkciója lényegében.

4. Nagy választék

Az, hogy szinte minden készülékhez találni kiegészítőt az Xprónál az Apple termékpalettáról, az egy dolog. A másik viszont az, hogy még más gyártók eszközeihez is széles kínálatban megtalálhatók tokok és a kijelzővédők. Így a droidos kollégáknak is simán ajánlhatunk egy jó helyet, ahol vehetnek tokot vagy fóliát.  

Itt le is ragadnék picit. gyakran hallani, hogy „nem szeretem a tokot, mert olyan szép az iPhone” című dumát. A 0,33 mm-es tok viszont tényleg alig észrevehető a készüléken, és mégis védelmet nyújt. Van porálló változatban is, ami még a csatlakozókat is védi. Sőt, ilyen vékony szilikon tok akár még iPad készülékekre is kapható, akárcsak fóliák.

Szintén örömteljes hír, hogy kijelzővédő fólia Apple Watchra is vásárolható, így megvédhetjük a rossz mozdulatokból eredő, a mandzsetták vagy fém patentok okozta karcoktól.

5. Egyedi igényekre szabott

Míg az Xprotector tokoknál a fő szempont a védelem és a letisztult forma. Addig a kijelzővédők fóliáknál vannak igazi különlegességek is. Bizonyára tükör bevonatú fóliát már láttatok, de csillogót is? Szerkesztő kolléganőnk nagyon ráizgult a témára. Amikor megtudta, hogy üvegfólia is van ilyenben, rögtön rohant rendelni!    

Természetesen kaphatók fokozottan ütésálló, de akár matt védőfóliák is. További különlegesség a „privacy” fólia, ami a védelem mellett lecsökkenti a betekintési szöget, ami azon felül, hogy kisebb a fényveszteség, a mellettünk álló egyszerűen nem látja, hogy mi van a kijelzőn. Reggeli metrózáskor munkába menet egy csoda! Elvégre a melletted állónak semmi köze az üzeneteidhez.

Kár lenne megfeledkeznünk a fólia felhelyező kis szettről!

 

 

6. Tartós

Az Xpro kitűnő minőségű, japán fejlesztésű anyagokat és előállítási technológiákat használ a gyártás során, amitől a termékek minősége is kiemelkedően jó és tartós.

A kijelzővédők például 3-6-8 rétegű fóliákból állnak, amiből a fő az ellenálló polietilén-tereftalát réteg és erre kerül rá terméktől függően több réteg egyéb fólia, üveg vagy nanotechnológiás önregeneráló védőréteg, majd a szilikonos hézagkiegyenlítő tapadóréteg.

7. Szuper webáruház

Az Xprotector weboldalán mindent könnyedén megtaláltok, amit csak szeretnétek. Igazán felhasználóbarát az oldaluk, csak kiválasztjátok a készüléketek típusát és már láthatjátok is, hogy mi minden csoda kapható hozzá.

8. Könnyű hozzájutni

Jelenleg kedvezményesen, többi webáruházhoz képest igazán jó áron szállítanak házhoz az ország egész területén, de csomagpontokra is kérhetitek a megrendelést. Sőt, a budapestiek akár személyesen is átvehetik megrendelt termékeiket. 

Az Xprotector termékek igazán jó és okos választás, mindenkinek ajánljuk!

MentésMentés


Kommentek megjelenítése