Elképesztő monitorok az új MacBookokhoz

Hardver Hírek   |   2016.11.09 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   3597
09. nov Elképesztő monitorok az új MacBookokhoz

Az LG bemutatta két új monitorát, melyeket kifejezetten a legújabb MacBook modellekhez terveztek.

Az LG 27 colos képátlójú UltraFine 5K monitorát az új MacBook Próhoz tervezték. Az eszköz Thunderbolt 3 porttal csatlakoztatható a macOS 10.12 és későbbi verziójú szoftvert futtató készülékekhez, és új lehetőségeket nyújt a kreatív iparban dolgozók számára, a grafikusoktól a fotósokon át, a videós szakemberekig. Az UltraFine 5K képernyő lélegzetelállító 5120x2880 pixeles (218 ppi) felbontásával és színvisszaadási képességével a P3 színtér 99 százalékát lefedi. A monitor továbbfejlesztett IPS panelje a színeltolást minimalizálva, bármely látószögből tökéletes képet ad, így a felhasználók az eredeti tartalmat pontosan olyannak látják, amilyennek kell.

A világ első 5K, Thunderbolt 3 porttal rendelkező monitorjaként az LG UltraFine 5K készüléke az új MacBook Prótól 5K videókat, hanganyagot és adatokat képes fogadni és továbbítani, mindeközben pedig folyamatosan tölthető a Thunderbolt 3 kábelen keresztül. Az UltraFine 5K képernyő különlegessége, hogy három downstream C-típusú USB port található rajta, melyek további kapcsolatot és töltést tesznek lehetővé a kompatibilis eszközökkel. A zökkenőmentes macOS integrációval a fény- és hangerő szabályozás a képernyőn felugró ablakban könnyedén megoldható, bármilyen fizikai gomb használata nélkül. Az elülső kamera és a mikrofon kompatibilis a Facetime-mal, az LG Rich Bass és a beépített Hi-Fi hangszórók pedig új szintre emelik a multimédia élményt. 

219 ppi-s pixelsűrűségének köszönhetően a 21,5 colos másik, új UltraFine képernyő kiváló, 4K (4096x2304 pixel) felbontású képet ad, ezzel tökéletes társa a MacBooknak, kiterjesztve a legújabb MacBook Pro lehetőségeit is. A 21,5 colos képátlójú modell lefedi a P3 spektrum 99%-át, élénk fényerőszintekkel büszkélkedhet, IPS panelje pedig még több egységes szín kibocsátására képes. A C típusú USB-nek köszönhetően a videók, adatok közvetítése, a töltés és a macOS integrált kijelző vezérlése egyetlen kábel segítségével megoldható. Az LG UltraFine 4K monitor három downstream USB C típusú bemenetet és kiváló minőségű Rich Bass Speakert kínál, állítható állványának köszönhetően pedig kényelmesebb vele a munka. A 21,5 colos LG UltraFine 4K monitor novembertől, a 27 colos LG UltraFine 5K modell pedig decembertől lesz kapható.

Kapcsolódó cikkek:
5K Apple Display már tuti nem lesz​
Az Apple tovább csökkenti az árakat​
Így adhatod el a legjobb áron a régi MacBookod!

 


Kommentek megjelenítése