Celebdömpinggel népszerűsíti a Beats vezeték nélküli füleseit

Hardver Hírek   |   2016.10.18 - 20:44   |   Írta: Pausch Rita   |   2585
18. okt Celebdömpinggel népszerűsíti a Beats vezeték nélküli füleseit

Steve Buscemi, Nicki Minaj, Rebel Wilson, Michael Phelps, Pinokkió és még sokan mások viselik a Solo 3, Powerbeats 3 és BeatsX fej- és fülhallgatókat.

Az Apple fülhallgató specialista leányvállalatától nem szokatlanok a reklámok, amikben hírességek tűnnek fel. Most azonban még önmagukon is túltettek és tényleg egy egész sor celeb szerepel a „Got No Strings”, című reklámspotban: Nicki Minaj, DJ Khaled, Karlie Kloss, Travis Scott, Amber Rose, Rebel Wilson, Ben Simmons, Pharrell, Steve Buscemi, William Chen, Young M.A, Sayo, Juno Temple, Michael Phelps, Karen Civil, Liza Koshy, Al Rocco, Miyavi, PartyNextDoor.

 

 

A cím nagyon ötletesen kétértelmű, mert egyfelől fordítható úgy, hogy „Nincsenek kötöttségek”, másfelől, hogy „Nincsenek vezetékek (kötelek)” és a vezeték nélküli fülhallgatóknál bizony mindkét megállapítás helytálló. (A dalt egyébként az 1940-es Disney-féle Pinokkió rajzfilmből vették, amit magyarra úgy fordítottak, hogy „Nem rángat senki sem”.)

A reklámban szereplő három típust a szeptember 7-i Apple keynote alkalmával is bemutatták potenciális jelöltekként az AirPods vagy a vezetékes, Lightning csatlakozós EarPods helyett.

 

 

Mindhárom készülékben az Alma W1 chipje került – ahogy az AirPods-ba is –, így mindenféle fennakadás nélkül, rögtön párosíthatók az iPhone készülékekkel. A Fast Fuel gyorstöltővel 5 perc töltés után 3 órán át használható a Solo 3, 2 óráig a BeatsX és egyórányi zenelejátszásra képes a Powerbeats 3.

 

 

Árak és elérhetőség:
Beats Solo 3 – 99 990 Ft
BeatsX – 49 990 Ft
Powerbeats 3 – 65 990 Ft

Sajnos, egyelőre csak a Solo 3 elérhető, a másik két típus még nem rendelhető és azt olvashatjuk az online Apple áruházban, hogy „ősszel érkezik”.

Végül pedig, íme a reklám, tele hírességekkel...

 

 

Kapcsolódó cikk:
Beats termékekre is számíthatunk szeptember 7-én
Drake új albuma ma debütált az Apple Music-on



Kommentek megjelenítése