Így turbózhatod fel az iPhone-od

Hardver Hírek   |   2016.06.23 - 08:11   |   Írta: L Ferenc   |   10096
23. jún Így turbózhatod fel az iPhone-od

Ez a spéci kiegészítő védettséget, több memóriát és hosszabb üzemidőt ígér.

Az elmúlt időkben megannyi különböző iPhone tokkal találkozhattunk már, azonban mind közül talán a most debütált SanDisk iXpand Memory Case az egyik legérdekesebb. Az iPhone 6, illetve iPhone 6s típusjelzésű okostelefonokra pillanatok alatt felapplikálható újdonság rendkívül ellenállóvá teszi a behelyezett készüléket, mely akár egy véletlen földre ejtést is minden további nélkül képes lehet átvészelni.

Az egyedi tokban ezenkívül kiviteltől függően 32, 64, illetve 128 GB extra memória is található, melynek köszönhetően rendkívül egyszerűen bővíthető a microSD memóriakártyákat ugyebár nem fogadó iPhone-ok belsőmemóiája. Beállíthatjuk, hogy a kamerával készített fotóink és videónk automatikusan átmásolódjanak a tokban lévő külső memóriába, ezenkívül pedig akár jelszavas védelmet is alkalmazhatunk. 

Az iPhone 6 Plus-szal és iPhone 6s Plus-szal egyelőre még nem kompatibilis újdonság ára memóriakapacitástól függően 59, 99, illetve 129 dollár (16, 28, 36 ezer forint), ha pedig további 39 dollárt (11 ezer forint) szánunk még a projektre, akkor egy 1900 mAh kapacitású külső akkumulátorral is bővíthető a tok.

Kapcsolódó cikkek:
Az iPhone 7 mégsem kap Smart Connectort? 
Csak 2017-ben jön az iPhone 7?
Ilyen lehet a Dark Blue iPhone 7?



Kommentek megjelenítése