Az eddigi pletykák alapján, koncepcióképeken az iPhone 8

Almás Pletykák   |   2017.01.23 - 18:30   |   Írta: Pausch Rita   |   4500
23. jan Az eddigi pletykák alapján, koncepcióképeken az iPhone 8

Acélkeretről és hajlított OLED kijelzőről szólnak a pletykák. Mindez így mutat a koncepcióképeken.

Több pletykát is hallhattunk arról, hogy a legújabb iPhone készüléknél az almás cég megválik az alumínium házaktól és visszatér a korábbi üvegborítású hátlaphoz, amitől az iPhone 4s készüléknél búcsúztak el. Valamint rozsdamentes acélkeretet jósolnak a készülékhez, és mivel erről már korábban is szólt a fáma, így nagyon könnyen elképzelhető, hogy igaznak bizonyul majd.

A pletykákat a KGI elemzője – akitől az utóbbi hetekben igen sok elemzés lát napvilágot – szintén valószínűsíti. Kuo az értesüléseit a témáról többek között a Foxconn üvegbeszállítóitól kapott hírekre is alapozza.  

Sok márkahű vásárló örülne, ha valóban igaznak bizonyulnának a pletykák, hiszen sokan szerették a az iPhone 4 (és 4s) külsejét.

Ezúttal viszont, hogy valamivel könnyebben elképzelhessük ezt a minden technológiai jóval felszerelt, jövendőbeli, álom készüléket, egy dizájner sietett segítségünkre. Imran Taylor egy karcsú, acélkeretet képzelt az iPhone szélére, ami a kétoldali hajlított üvegborítást tartja össze.

Az iPhone 4-nél ugyebár hasonló volt a koncepció, egy lapos, rozsdamentes acél csík rögzítette a hátoldali üvegborítást. Ez egy picit hasonló a mostani SE koncepciójához, bár annak a hátlapja alumínium persze.

A koncepció képeken, a hátlapon látható egy vertikális duál-kamera is, ami könnyen elképzelhető, hogy valóban érkezik az új készülékbe. Hiszen az iPhone 7 Plus-ba – ugyan nem vertikálisan –, de ilyen kamerát helyeztek. Továbbá már az iPhone 7 koncepcióképen látható Smart Connector is újra megjelenik Taylor elképzelésén, noha ezúttal erről még nem érkezett semmilyen pletyka.

A képek tanúsága alapján jack nem támad fel, de a készülékbe Taylor vizionált egy második kijelzőt, ami a Home gomb magasságába, helyére került. Az elképzelt készüléket több színállásban is elkészítette a dizájner: arany, rozéarany és ezüst is látható.

A munkájára láthatóan nagyon igényes, Apple-független tervező, elképzeléséről még videót is készített.  A cikk alatt a galériában még több képet találhattok.

 

 

Nos, mit gondoltok? Mennyire tetszene egy ilyen almás mobil?

Forrás: AppleRider/9to5Mac, Imran Taylor

Kapcsolódó cikk:
Az üveg uralhatja a vadonatúj iPhone 8-at
iPhone 8 helyett iPhone X érkezne?
Újabb iPhone 8 kijelző pletyka


Galéria képek

iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor
iphone 8 koncepció Imran Taylor

Kommentek megjelenítése