Megérkezett az iOS 10.2 béta érdekes újdonságokkal [Videó]

Tippek és trükkök   |   2016.11.01 - 18:47   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   17789
01. nov Megérkezett az iOS 10.2 béta érdekes újdonságokkal [Videó]

Nem sokkal az iOS 10.1.1 megjelenése után, tegnap este útjára indították az első bétát a jelentősebb frissítésből is.

Update: időközben befutott az iOS 10.2 publikus bétája is.

Hosszú ideje végre változásokat is sűrítettek az új szoftverbe. Ezeket a pillanatokat imádom igazán, amikor felfedezhetem az újdonságokat. Sajnos, az iOS 10.1 nem nagyon hozott változást. A Portré módon kívül az Üzenetekben történt kisebb változás, de semmi említésre méltó. Most azonban érkeztek új hátterek (csak iPhone 7-hez), új emojik (ismét), új kamera beállítások, új effektek iMessage-be és néhány apróbb dizájn változtatás.

 

 

 

Amikor megjelent az iOS 10, az egyik legmegosztóbb újdonság az újragondolt emojik voltak. Személy szerint nekem sem tetszettek, de meg lehetett szokni. Az új bétában ismét átdolgozták ezeket és sokkal részletesebbek lettek az eddigieknél.

 

 

Az új hátterek, a már jól ismert iPhone 7 színes buborékjai. Természetesen csak iPhone 7-nél jelennek meg, és sajnos még csak nem is mozgóképek, ahogy azt reméltem.

 

 

Az iMessage új effektjéről nem sok szót ejtenék, önmagáért beszél:

 

 

A Kamera alkalmazás új beállításai érdekesek. Egész egyszerűen azt szabályozhatjuk, hogy az effektek, módok vagy Live fotó legutóbbi aktivitása változatlan maradjon ki- és belépés után is. Így, ha állandóan csak videót készítünk, fotót pedig soha, nem kell többet lapozgatnunk, ahányszor csak belépünk az alkalmazásba.

 

 

Természetesen vannak még kisebb újítások, változtatások, hibajavítások, amiket a fenti videóban megnézhettek, de ezek voltak a nagyobb újdonságok. Ti várjátok már?

Forrás: AppleRider.com


Kommentek megjelenítése