Szeretnétek már most használni az iOS 10-et?

Tippek és trükkök   |   2016.09.09 - 12:31   |   Írta: Pausch Rita   |   8545
09. szept Szeretnétek már most használni az iOS 10-et?

Megmutatjuk, hogyan tölthetitek le a hivatalos szeptember 13-i megjelenés előtt!

Tűkön ültök, hogy végre letölthessétek az iPhone-ra az Apple legfrissebb mobiloperációs rendszerét? Mutatunk egy trükköt, amivel megtehetitek! Itt a lehetőség, hogy mások előtt járjatok egy lépéssel! Rögtön neki is láthattok, bár javallott hozzá, hogy épp ne várjatok fontos hívást (ki fog kapcsolni a telefon) és lehetőleg Wi-firől próbálkozzatok. (A frissítés elég terjedelmes.) A biztonsági játékosok készíthetnek egy biztonsági mentést is, csak megnyugtatásul.

Figyelem: Ehhez az előzetes letöltéshez regisztrálni kell a béta programba az Apple ID-vel, de az iOS 10, amit letölthettek, már a GM* verzió! 

1. Ezen a linken elérhető a Béta Program… Itt be kell írni az Apple ID-t és a hozzá tartozó jelszót.

 

2. Ezek a béta program feltételei, amit az „Accept” gomb megnyomásával elfogadhattok.

 

3. Ilyen lesz az iOS 10: nagy, széles, gyönyörű. Lejjebb keressétek meg a „Get started” részt és abban kattintsatok az „Enroll your iOS device” kiemelt linkre.

      

 

4. Megérkeztek oda, ahol bevonjátok a készüléketeket a béta programba. Lejjebb tekerve, itt figyelmeztetnek arra, hogy érdemes egy biztonsági mentést például az iTunes-ban megejteni, ha féltek, hogy elvesznek adataitok. Noha erre csekély az esély, az ördög nem alszik, úgy a legbiztonságosabb, ha megteszitek.

      

 

5. Következik a béta profil letöltése „Download profile” gomb lelkes nyomogatásával. Ez még nem az iOS 10! A képernyő felső sorában látható „Profil telepítése” felirat mellett a jobb felső sarokban a „Telepítés”-t kell megnyomni. Mikor megteszitek, a telefon ki fog kapcsolni, de nem kell aggódni, ez normális.

      

 

6. Miután visszakapcsolt a készülék, irány a Beállítások → Általános → Szoftverfrissítés → ééééés tádám, némi elmélkedés után lehet is telepíteni a méretes iOS 10  GM* verziót, ami elvileg megegyezik a szeptember 13-án érkező végleges verzióval.

    

 

*Megjegyzés: A GM verzió a kiérkező  publikus szoftverrel már megegyező verzió.

Kapcsolódó cikk:
7 iOS funkció, amit az Alma másokról koppintott
Így csinálj helyet a Mac-en!
Safari mobiltippek mindenkinek

SaveSave


Kommentek megjelenítése