Itt a legújabb almás okosóra: Apple Watch NikeLab

Apple Hírek   |   2017.04.23 - 22:23   |   Írta: Pausch Rita   |   5962
23. ápr Itt a legújabb almás okosóra: Apple Watch NikeLab

A Nike jelentette be az Apple-lel közösen alkotott legújabb, limitált darabszámban elérhető okosóra modelljüket.

Az Apple és a Nike közös gyermekét az Apple Watch Nike+ okosórát tavaly szeptemberben mutatták be. A futókat célzó almás okosóra amellett, hogy különleges Nike sportszíjakkal és Nike alkalmazással látták el, az Apple Watch második szériáját képviselte GPS jeladóval felszerelve. Most a két cég közötti együttműködése a NikeLab limitált szériás órájával folytatódik.

Az óra maga lényegében az Apple Watch Nike+, a különbséget csupán az új asztroszürke alumíniumtok és a fekete-krémszínű Nike sportszíj jelenti. Valamint az, hogy ez a verzió nem lesz mindenütt kapható.

 

 

Az Apple Watch NikeLab április 27-től kerül forgalomba, de csak a Nike weboldalán lesz elérhető, valamint a sportszergyártó azon üzleteiben, ahol NikeLab termékeket árulnak, illetve az egyetlen még nyitva lévő Apple Watch pop-up store-ban, a tokiói luxusáruházban, az Isetanban. Ugyanakkor egyáltalán nem lesz kapható az Apple márkaboltokban és az Apple webáruházán keresztül sem.

A Nike sajtóanyag szerint az ára 369 amerikai dollár lesz a 38 mm-es és 399 dollár a 42 mm-es modellhez, ami teljesen megegyezik a nem limitált Nike+ órákéval.

 

A Nike szerint ez a változat a legstílusosabb választás a futás szerelmeseinek, akár hobbisták, akár maratonisták.  Annyiban pedig igazuk van, hogy tényleg nagyon impozánsra sikeredett ez az új színváltozat.  

Forrás: Nike

Kapcsolódó cikk:
Íme, az Apple futópajtás!
A Nike megosztott néhány Apple Watch Nike+ reklámvideót
Az Apple Watch Nike+ hamarosan a boltokban!



Kommentek megjelenítése