Így néz ki most az Apple Park [videó]

Apple Hírek   |   2017.02.28 - 16:03   |   Írta: Zoltan C   |   2547
28. feb Így néz ki most az Apple Park [videó]

Ez az első drónvideó az építkezésről, amióta megtudtuk, mi lesz a hivatalos elnevezés

Utoljára januárban kaptunk légifelvételeket az óriásberuházásról, ekkor kezdtek feltűnni a járdák, lámpák és a parkosítás első nyomai.

A komplexumhoz tartozó, hatalmas garázs tetején mára 100%-osan elkészült a napelem-rendszer és hamarosan a központi, repülő csészealjszerű főépületen is befejeződik a napelemek felhelyezése.

Még szembetűnőbb a változás az almás főhadiszállás környezetében, ahol egyre szaporodnak a fák, mesterséges dombok, a járdák kijelölt útvonalai (összesen két mérföldet fognak kitenni). A főbejárathoz az út egy nagy alagúton keresztül vezet, ennek a tetejére is fák kerültek mostanra.

A kiegészítő épületek többsége szinte már teljesen kész, beleértve a világ egyik legdrágább fitnesztermét, amit majd a dolgozók használhatnak, ha kiszellőztetnék a fejüket két projekt között. 

Feltűnik a videóban az alapítóról elnevezett Steve Jobs Theater is – nemrég ünnepelte volna 62. születésnapját egyébként –, amely konferenciaközpontként fog funkcionálni. A komplexum többi részétől eltérően, ez nem áprilisban, hanem csak majd a nyár folyamán lesz teljesen kész – ez jól kivehető a felvételekből is, nehéz még most megsaccolni, hogyan is fog majd kinézni az elvileg csupa üveg Steve Jobs Theater.

 

 

Forrás: macrumors.com / applerider.com

Kapcsolódó cikk:

Apple Parknak fogják hívni hivatalosan az Apple új, űrhajószerű központját


Kommentek megjelenítése