Bréking: Megvan a WWDC 2017 időpontja!

Apple Hírek   |   2017.02.16 - 16:10   |   Írta: Pausch Rita   |   2630
16. feb Bréking: Megvan a WWDC 2017 időpontja!

15 év után, 2017-ben az Apple Fejlesztői Világkonferencia (WWDC) visszatér San Jose-ba.

Míg tavaly ilyenkor még bőszen a találgatások röpködtek és a végleges dátum csak áprilisban derült ki, most az Apple extra korán, február 16-án bejelentette az egyik legfontosabb eseményét az évben.

A hivatalos közlemény szerint, a 28. Fejlesztői Világkonferencia (WWDC) a McEnery Convention Centerben, San Jose-ban kerül megrendezésre június 5. és 9. között.

Mivel a helyszín egészen közel esik az Apple új főhadiszállásához, így a fejlesztőknek az almás sajtóhír szerint, lehetősége lesz „több mint 1000 Apple mérnökkel” találkozni és felvenni a kapcsolatot. Bátran állíthatjuk, hogy ez a lehetőség, a szerencsés – vagyis az eseményre bebocsátást nyerő – fejlesztők legmerészebb álmait valósíthatja meg.

 

 

A cupertinóiak méltatják a helyszínt is a kiadott sajtóközleményben, sőt az is kiderül, hogy az esemény olyan nagyszabású lesz, hogy még San Jose városával és a helyi üzletekkel is együttműködésre lépnek.

A fejlesztők tavasszal jelentkezhetnek majd az 1 599 amerikai dollárt kóstáló jegyekért. Ám szokás szerint sorsolás útján dől el, hogy kinek lesz módja ezt a szép kis összeget WWDC jegyre valóban elkölteni. A jegyért egyébként azok jelentkezhetnek, akik részt vesznek az Apple Developer Programban, vagy az Apple Developer Enterprise Programban.

Azoknak, akiknek nem kedvez a szerencse, a konferencia eseményeit az Apple fejlesztői weboldalán, valamint iPhone, iPad és Apple TV alkalmazásokon keresztül is követhetik.

Az idei WWDC-n a következő szoftverek bemutatója várható: iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 és watchOS 4. Az eseményt megnyitó keynote azonban minden évben tartogat meglepetéseket is, így akár új eszközök beharangozására is számítani lehet.

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:
Megújult a WWDC alkalmazás
Siri elárulta mikor lesz a WWDC!
WWDC 2016 élő közvetítés a HasználtAlmán

 

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése