Az Apple közeledik Magyarországhoz

Apple Hírek   |   2017.02.10 - 15:50   |   Írta: Pausch Rita   |   4145
10. feb Az Apple közeledik Magyarországhoz

Végre a közvetlen közelünkben is nyílik hivatalos almás márkabolt!

Tavaly nyár végén már pletyka szinten szó volt arról, hogy az Apple esetleg Bécsben nyitna hivatalos store-t, ám az ügyben mostanáig csend honolt.

Viszont immár az Apple is megerősítette, hogy valóban az osztrák fővárosban szándékoznak boltot nyitni, sőt már toborozzák is a munkatársakat. Az állás kiírások alapján, a szokásos bolti dolgozói munkakörökbe keresnek vezetőket, kreatívokat, mindentudókat (genius) és specialistákat. Mielőtt valaki csodálkozva nézné az elnevezéseket, jelezzük, hogy a cupertinóiak különleges elnevezéseket használnak a bolti eladóikra, mivel mindenkinek más a feladata.

Az új márkabolt az Apple első üzlete lesz Ausztriában, eddig a környéken csak Németországban, Olaszországban és Svájban nyitottak hivatalos (nem viszonteladói) kereskedelmi egységet.

Helyszínül a felkapott  Kärntner Straße szolgál majd, ahogy augusztusi cikkünkben is írtunk róla, az Esprit egykori, háromszintes áruházába költözik be az Alma.

A kaliforniai cég az elmúlt években kiemelten a kínai piac felé fordult, mivel az beelőzte az európait. Azonban Tim Cook európai látogatása is azt jelezheti, hogy megint kicsit az öreg kontinens felé is figyelnek. Most az a pletyka járja, hogy az osztrák fővárosban nyíló üzleten kívül szó van még boltnyitásról Lengyelországban, Portugáliában és Norvégiában is.

Az osztrák üzlet hivatalos megnyitása állítólag hamarosan várható, mivel a kialakítási munkálatokat már novemberben megkezdték és azóta zajlanak.

Mindez azt jelenti, hogy immár a sógorokhoz is átugorhatunk, hogy kedvenc almás termékeinket megvásárolhassuk, vagy akár szereltessük.

Forrás: CultofMac

Kapcsolódó cikk:
Apple Store nyílhat Bécsben
Apple márkaüzletek szerte a világon
Íme a világ 5 legszebb Apple üzlete!

 

 


Kommentek megjelenítése