Új iPhone 7 Plus reklám: Rómeó és Júlia [videó]

Apple Hírek   |   2016.12.06 - 13:00   |   Írta: Pausch Rita   |   2062
06. dec Új iPhone 7 Plus reklám: Rómeó és Júlia [videó]

Egy apuka könnyes szemekkel videózza csemetéjét a legújabb Apple reklámfilmben.

A karácsonyi időszak közeledtével a reklámszakemberek előszeretettel játszadoznak a nézők, fogyasztók érzéseivel, hogy további vásárlásra ösztönözzék őket. Az egész évben mellékvágányra tett, majd karácsonykor egy gombnyomásra, ajándékokkal kifejezett szeretet óriási business a kereskedelemben.

Az Apple sem maradhat ki ebből a buliból. Az ünnepi szezont a sokat kritizált Frankenstein spottal indították, most pedig újabb, szó szerint könnyes reklámfilm érkezett. Azt szándékozzák vele sugallni, hogy egy iPhone 7 Plus-szal videózni, olyan mintha profi filmet forgatnánk. Ez mondjuk sokkal hitelesebb lett volna, ha a magát a reklámfilmet is iPhone 7 Plus-szal vették volna fel. Akkor videózhatták volna az iPhone 7 Plus-szal, ahogy egy iPhone 7 Plus-szal videóznak és az legalább kreatív és mókás.

Ezek a „gonosz” marketingesek ehelyett ezúttal az apukák szívét próbálják olvasztgatni, hátha meglepik magukat egy duálkamerás hetessel karira. Elvégre így „profi” filmet forgathat minden apuka a srácok iskolai előadásain. „A filmjeid olyanok, mint a filmek az iPhone 7-eseden” – reklámszlogen angolul azért határozottabban jobban cseng, mint lefordítva.

 

 

Bocs, egy kicsit szkeptikus voltam, ez a spot most annyira nem jött át. Kicsit mást szoktam meg az Almától. Nektek tetszett? Szívesen olvassuk az olvasóink véleményét is erről, vagy akár a korábbi, ünnepi reklámról.

Kapcsolódó cikk:
Az Apple karácsonyi reklámját mindenkinek látnia kell! [videó]
Díjat nyert az Apple reklám



Kommentek megjelenítése