Újabb Apple Campus 2 drónvideó

Apple Hírek   |   2016.09.30 - 23:14   |   Írta: Zoltan C   |   3909
30. szept Újabb Apple Campus 2 drónvideó

Ezúttal már a lámpákat is felkapcsolták odabent.

Csupán egy hónappal ezelőtt érkezett a legutóbbi videó a finisbe forduló gigaberuházásról ‒ amiről természetesen mi is beszámoltunk ‒, máris itt vannak az újabb drónvideók! Az elmúlt hetekben kevesebb lett az óriásdaru, érződik, hogy most már a belső terek kiépítése zajlik, a munka nagyja most már megvolt. A Campus 2 közepén elhelyezendő tó helye már megvan, nagy sziklákat is kapott és nőtt a zöldfelület mérete is.

A videóban láthatjuk még a földalatti előadótermet, ahol a jövő Apple termékbemutatóit tartanák, illetve még egyet a hét tervezett campus kávézóból, amelyeket a Campus 2 mellé terveznek felhúzni. Továbbá feltűnik egy kis részlet abból a földalatti alagútrendszerből, mely a Campus 2 különböző részeit hivatott összekötni egymással.

A második felvételen nagy hangsúlyt kapnak a tetőre helyezett napelemek ‒ ezek 40%-a készült eddig el. Látunk még közeli képeket a nagy, földalatti előadóteremből és a kiszolgáló épületekről, melyek a Campushoz közeli Tantau Avenue-n kaptak helyet.

Természetesen lesznek direkt a dolgozók részére kialakított kikapcsolódást szolgáló létesítmények is, mint például tenisz- és kosárpályák vagy kerékpárösvények. 2016 végére el is készülhet az új Apple főhadiszállás, amit leghamarabb jövő év elején vehetnek birtokba az alkalmazottak.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése