Furcsa hangok jönnek az iPhone 7-ből

Apple Hírek   |   2016.09.18 - 21:53   |   Írta: SzavaRicsi   |   11879
18. szept Furcsa hangok jönnek az iPhone 7-ből

„Hangosan” küzd az iPhone 7 processzora, ha keményebb dolga akad.

Szinte már meglepetésként szolgálna, ha az új iPhone-nál nem ütné fel olyan hiba a fejét, amellyel az Apple nem számolt a telefon piacra dobásakor.

Először az 512 Pixels egyik írója, tette közzé a Twitteren, hogy az új iPhone 7 Plus okostelefonja „borzasztó zajokat ad ki magából, amikor terhelés alatt van”. Ezután pedig egyre többen figyeltek fel a furcsa „sziszegő” hangra, amit akkor ad ki a telefon, ha éppen keményen dolgoznak az A10 Fusion processzor „high-performance” magjai.

Sokan azt írták, hogy a hang hasonló a MacBookok processzorhűtésének a zajához, miközben az kizárt, hogy az Apple ventilátorokat csempészett volna az iPhone-okba. Sokan képesek voltak beazonosítani azt is, hogy a hang a processzor felől jön, így elég valószínűnek tűnik, hogy a furcsa „sziszegő hang”, amely aggasztja a Twitter és a Reddit népét, az A10 Fusion processzor „sóhaja”.

Azt, hogy valamilyen szinten az összes iPhone 7 érintett-e a hibával, egyelőre nem tudni. Abban sem lehetünk biztosak, hogy ez a hang hibás működésre utal, és nem csak egy újfajta hűtési módszer az Apple-nél; bár az Apple cserére ítélte a hangos processzorral rendelkező telefonokat, így valószínűleg ez nem a természetes működés velejárója az almás okostelefonoknál.

Forrás: 9to5mac


Kommentek megjelenítése