Egymilliárd eladott iPhone!

Apple Hírek   |   2016.07.28 - 02:29   |   Írta: Pausch Rita   |   3170
28. júl Egymilliárd eladott iPhone!

Különleges mérföldkőhöz érkezett az Apple: eladták az egymilliárdodik almás mobilt is.

2016. július 27-én reggel, egy vállalati meetingen jelentette be Tim Cook, hivatalosan is megerősítve a pletykát, miszerint elkelt az egymilliárdodik iPhone.

Az iPhone-t 2007. január 9-én jelentette be a világnak Steve Jobs, de csak 2007. június 29-én került kereskedelmi forgalomba. 9 év és nem egészen 1 hónap múlva pedig… 13-féle iPhone modell után, nos, itt tartanak most. Sokat köszönhetnek ennek a terméküknek.

Az Apple hivatalos közleményben erősítette meg a számadatot, valamint azt is megtudhattuk, hogy mit mondott Tim Cook ezen a reggelen a cég dolgozóinak.

Az iPhone egyike lett a történelem legfontosabb, világot megváltoztató és sikeres termékeinek. Egy állandó társnál is többé vált. Az iPhone igazából alapvető része a mindennapi életünknek és nagyon sok dologban segít minket a napunk során. Múlt héten egy fontos mérföldkövet hagytunk el, amikor eladtuk az egymilliárdodik iPhone-t. Sohasem azt tűztük ki célul, hogy a legtöbbet adjuk el, viszont mindig az vezetett minket, hogy olyan termékeket készítsünk, amik igazán számítanak. Köszönöm mindenkinek az Apple-nél, hogy segít megváltoztatni a világot minden egyes nap.

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:
Egy kis iPhone történelem
Nem az Apple adta el az első iPhone-t!
Az iPhone 7-ből már nem lesz 16 GB-os változat​



Kommentek megjelenítése