Új, közeli képek az épülő Apple Campus 2-ről

Apple Hírek   |   2016.02.24 - 23:21   |   Írta: Zoltan C   |   3761
24. feb Új, közeli képek az épülő Apple Campus 2-ről

Több mint 3000 hatalmas hajlított üveg panelt igényel az új Apple központ.

A világ legnagyobb hajlított üveg paneljét éppen most építik be az Apple új, "űrhajó" főhadiszállásába. Összesen több mint 3000 ezer hasonló méretű elemet fognak elhasználni az épület mindkét oldalának beépítésére. Ez év végén tervezik átadni az épületet, addigra több mint hat kilométer hosszúságú üvegpanel kerül majd beépítésre! Az EPA (European Press Agency) úgy döntött, ideje néhány közeli képet lőni a gigaprojektről!

Csekkoljátok a méreteket:

Erre a projektre is ‒ a cég jó szokása szerint ‒ egy megbízható, úgymond régi ismerőssel szerződött le az Apple. A német Seele szállítja ezeket a óriási hajlított üvegpaneleket. Ugyanez a cég gyárotta az Apple ikonikus Fifth Avenue-i üzletéhez és minden kiemelt Store-hoz az üveg elemeket.

Egy-egy külső panel dimenziója 15 méter x 3,2 méter. Kívül kicsit kisebbek, 11 méter x 3 méter egy. Az épület tele van nagy fehér előtetőkkel a külső oldalon és a teteje pedig napelemekkel van borítva.

A kivitelező cég, a Foster and Partners, akik szerint ezen a szinten az Apple beruházása a világon a legkörnyezetbarátabb.

Kapcsolódó cikkek: Bővebb információk az Apple Campus 2 projektről

Légi felvétel az Apple Campus 2-ről

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése