Gyönyörű és talán az eddigi leghitelesebb iPhone 8 koncepció [Videó]

Almás Pletykák   |   2017.04.29 - 02:00   |   Írta: Zoltan C   |   11870
29. ápr Gyönyörű és talán az eddigi leghitelesebb iPhone 8 koncepció [Videó]

Mindjárt vége áprilisnak is, öt hónapunk van még a következő iPhone generációig. Hosszú öt hónapnak nézünk elébe.

Ígérjük, ez az utolsó iPhone 8/X/Edition koncepció amit posztolunk. Na, ezt sajnos nem ígérhetjük meg.

Eddig már számtalan megbízható, illetve kevésbé megbízható forrásból tudunk különböző infókat az Apple következő nagy dobásáról. Volt itt már ilyen meg olyan skicc kínai munkásoktól, Kuo bácsi vagy csak éppen sima iparági pletyka, megérzés. Na, meg persze az egyértelmű piaci mozgolódások. Ez a különleges iPhone ‒ amit most az egyszerűség kedvéért nevezzünk csak iPhone 8-nak ‒, az iPhone 10 éves születésnapjának állítana méltó emléket, elvileg sokat magában hordozva a legelső generációk ismertetőjegyeiből.

Ha nagyon akarjuk, itt-ott valóban fel is fedezhetjük ebben a koncepcióban a korábbi almás telefonok néhány jellegzetességét.

A mostani koncenpció a háromperces videó végignézése után is teljesen reálisnak tűnik és tartalmaz minden olyan jellemzőt, amelyet több különböző forrás is megerősített már. Például a hatalmas, mindent beborító OLED kijelző, vékony kávák, elnyújtott bekapcsoló gomb, Home gomb képernyőbe integrálása ‒ tehát úgy, mint a legtöbb androidos készüléknél a három alsó képernyőgomb ‒ vagy a vertikálisan elhelyezett dupla-kamera. A koncepció talán legmerészebb elgondolása a kijelzőbe integrált Touch ID. Nagy hallgatás van akörül, vajon sikerült-e technikailag kivitelezni ezt a merőben újszerű elgondolást. Sok elemző szerint, a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó legkorábban is csak 2018-ban lehet realitás.

Nem utolsó sorban pedig, van annyira ízléses, hogy egy Apple kaliberű cég tömeggyártsa is.

A videót a Concepts Creator Youtube csatorna készítette, fogyasszátók jó hangulatban:

 

 

Forrás: bgr.com / applerider.com

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése