MacBook Pro koncepció egy nagy csavarral

Almás Pletykák   |   2017.04.28 - 21:34   |   Írta: Pausch Rita   |   4603
28. ápr MacBook Pro koncepció egy nagy csavarral

Az iPhone 8 koncepciók áradása között egy kis csemege érkezik a MacBook Pro fanoknak is!

Tim Cook újra és újra elismétli, hogy nem akarnak érintőkijelzővel felszerelt MacBookot készíteni, ezért Daniel Brunsteiner elképzelte, hogy mi lenne, ha a billentyűzet helyére kerülne egy ilyen felület…

 

 

Mi lenne, ha a kreatívok egy bazi nagy érintőkijelzőt kapnának, ami lehet billentyűzet, de akár hatalmas touchpad is, sőt tervezéshez használható digitalizáló tábla. Jó, talán a billentyűzet rész annyira nem hangzik jól, ahhoz bizony hozzá kellene szokni.

Viszont a többit valahogy így kellene elképzelni:

 

 

A tervező elképzelése szerint a MBP egész alsó része a mostani vékonyka, felső érintőcsík helyett egy óriási Touch Bar/billentyűzet/touchpaddá szélesedne. A látványtervhez hozzátartozik az a gondolat is, hogy egy Taptic Engine is kerülhetne a felületbe, ami akár némileg gomb érzetet is adhatna, vagy a görgetést is imitálhatná akár. Plusz az eszközt a mérnökök az Apple Pencillel is kompatibilissé tehetnék, hogy még inkább kedvezzen például a grafikusoknak.  

 

 

Az elképzelés igazán impozáns és a koncepcióképek is remekül sikerültek, a baj már csak az, hogy ezt megvalósítani bizony igencsak drága készterméket jelentene. Márpedig a MacBook Pro most sem tartozik az olcsók közé… Szóval a megvalósításhoz ki kellene találni egy olcsóbb megvalósítási tervet is.

Forrás: Yanko Design, Daniel Brunsteiner

Kapcsolódó cikk:

MentésMentésMentésMentés


Kommentek megjelenítése