Új iPhone 8 terv: hátsó Touch ID és függőleges dupla kamera

Almás Pletykák   |   2017.04.19 - 20:34   |   Írta: Máté Gergő   |   5746
19. ápr Új iPhone 8 terv: hátsó Touch ID és függőleges dupla kamera

Egy újabb tervrajz bukkant fel az interneten, méghozzá Sonny Dickson Twitter oldalán.

A lentebb látható új terv a korábbi pletykákban megjelenthez képest eltérő mérettel számol. Eszerint az iPhone 8 5,8 hüvelykes OLED kijelzőt kapna, amely a keret nélküli dizájn miatt egy kisebb házba kerülne, mint az 5,5 hüvelykes iPhone 7 Plus.

Érdemes megjegyezni, hogy a tervrajzon nem szerepel a hangerő szabályozó. A Dickson által megosztott képen emellett a power gomb kivágása sem látható. A tavalyi év során felmerültek bizonyos pletykák azzal kapcsolatban, hogy az almás vállalat nem fog többé fizikai némító gombot elhelyezni a készülékein, hanem ehelyett szoftveres megoldással némíthatjuk majd el a készülékünket ‒ jelenleg viszont ez a lehetőség nem került említésre.

A hangerő szabályozó kérdését félretéve a Touch ID önmagában is elég jelentős téma az iPhone 8-cal kapcsolatban. Bizonyos híresztelések szerint, az Apple a kijelzőbe szeretné integrálni az ujjlenyomat-olvasó szenzort. A közelmúltban ezt számos előrejelzés megcáfolta, viszont a Touch ID hátulra történő szerelése egy olyan lépés lenne, amelyet már megfigyelhettünk néhány Android készüléknél.

Ezekhez a változásokhoz az új OLED kijelzős iPhone-nak sokkal kisebb keretet kell kapnia, ráadásul más elemzők szerint is valószínűtlen, hogy az Apple a Touch ID helyett más biometrikus azonosító módszerekre támaszkodna.

 

 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:
Az iPhone 8 mellé is Lightning - 3,5mm-es jack adaptert fognak mellékelni
Videó: Galaxy S8, iPhone 7 Plus, Google Pixel és OnePlus 3T sebességteszt
Kamerateszt: Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus

MentésMentés


Kommentek megjelenítése