Szeptemberben kezdődhetnek az iPhone 8 előrendelések?

Almás Pletykák   |   2017.04.12 - 09:00   |   Írta: N Marcell   |   5876
12. ápr Szeptemberben kezdődhetnek az iPhone 8 előrendelések?

Ha hihetünk az elemzőknek, akkor a megrendelések már kora ősszel leadhatók, de a gyártás csúszni fog.

Egy igencsak hosszú ideje Apple-lel foglalkozó elemző, Brian White szerint a sokat emlegetett iPhone trióra (4,7 hüvelykes, 5,5 hüvelykes valamint 5,8 hüvelykes OLED-kijelzős modell) akár már szeptemberben lehetősége lesz a vásárlóknak befizetni, viszont az 5,8 hüvelykes eszköz gyártásában és kiszállításában jelentős késés léphet föl.

„Akár több hétnyi csúszással kell majd számolni.”

Egy, a MacRumors által megszerzett banki szerelvényben olvasható, hogy a majdnem hat hüvelykes iPhone a kamera és a 3D-s érzékelés nehézségei miatt fog elmaradni a többitől – a karácsonyi ünnepekig viszont mindenképpen meg fog érkezni (nem ez lenne az első, hogy csúszás történik az iPhone-ok gyártásával kapcsolatban). Mivel még csak április van, a helyzet javulhat.

White, aki éppen Tajvanban tartózkodik azért, hogy minél több információt szerezzen a telefonok gyártásáról, az információit egy „belső kapcsolattól” szerzi, aki „szorgalmasan követi az iPhone-ok gyártási folyamatait” – így a híreknek valószínűleg van valóságalapja. Sőt, szinte szóról szóra megegyezik a Barclays kijelentéseivel, miszerint az iPhone 8 már ősz elején előrendelhető lesz, de a végleges termékhez csak a pénzügyi év utolsó negyedében férhet majd hozzá a nagyközönség.

Az iPhone 8/ iPhone Edition/ iPhone X/ iPhone Pro (akárhogy is hívjuk) ezek szerint csak az ünnepek környékén lesz majd beszerezhető akkor, ha beleszámoljuk a megjelenéskor fellépő hatalmas kereslet okozta kellemetlenségeket is. Bár ez nem biztos, az elmúlt évek tapasztalati hasonlóak. Egy kínai lap, az Economic Daily News szerint pedig a megrendeléseket október-november környékéig fel sem adhatjuk, a telefon macerás kijelző-laminálási procedúrái miatt. A két lehetőség közül viszont valószínűbb, hogy az Apple az iPhone 7/7 Plus-hoz hasonlóan a nyolcadik iPhone esetében is szeptemberben kezdi felvenni a rendeléseket.

Forrás: MacRumors 

Kapcsolódó cikkek: 
Ez az iPhone 8 még az S8-at is porba tiporhatná [videó]
Újabb iPhone 8 pletykák
Gyári munkás skiccein a vadonatúj iPhone 8


Kommentek megjelenítése