Hamarosan jön a harmadik Apple Watch

Almás Pletykák   |   2017.04.06 - 09:49   |   Írta: L Ferenc   |   2735
06. ápr Hamarosan jön a harmadik Apple Watch

Lássuk, hogy melyek a legfrissebb pletykák az almás logós gyártó új viselhető kütyüjével kapcsolatban!

Az Apple 2014 szeptemberében jelentette be első okosóráját, a nemes egyszerűséggel Watch nevet kapott terméket, mely végül csak 2015 áprilisában érkezett meg a boltokba. Ezt követően egészen 2016 őszéig kellett várnunk a második generációs Apple okosóra felbukkanására, és nyílt titok, hogy hamarosan érkezni fog a harmadik széria. 

Egy az Apple beszállítóihoz közel álló, magát meg nevezni nem kívánó forrás szerint biztosra vehető, hogy az Apple Watch Series 3 az idei esztendő második felében fog forgalomba kerülni. Mivel a Watch Series 2 az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus társaságában mutatkozott be, könnyen lehet, hogy a Watch Series 3-ról a sokak által várva várt iPhone 8, illetve az iPhone 7s és iPhone 7s Plus mellett fog lehullani a lepel. 

Pletykák szerint a harmadik Apple okosóra az elődjénél jobb teljesítménnyel, illetve megnövelt üzemidővel fog rendelkezni, illetve a külcsín tekintetében kevés változást hozó új széria LTE kapcsolatot is fog kapni. Ahogy a Series 2-t, úgy a Series 3-at is a Quanta fogja gyártani, és a harmadik sorozat bemutatkozását követően a második sorozat némileg csökkentett áron fog forgalomban maradni.

Kapcsolódó cikkek:
Mindentudó új okosóra a Garmintól
Bezuhant az első Apple okosóra ára
iOS kompatibilisek a Samsung okosórái



Kommentek megjelenítése