20. márc Új Apple termékek érkeznének már holnap?

Új Apple termékek érkeznének már holnap?

Almás pletykák           2017.03.20 - 19:00           Írta: Zoltan C           3013

Az Apple online üzlete holnap karbantartás miatt nem lesz elérhető... Ez bizony új produktumokat sejtet.

Ahogyan azt az Apple hivatalos oldalán is jelzik, holnap nem lesz elérhető a cég online vásártere, keleti-parti idő szerint hajnal három és reggel fél kilenc között (erre itthon öt órát számoljunk rá). Miért érdekes az időpontválasztás? Pont egybeesik az Apple megszokott sajtóközleményeinek időpontjával, ami szintén reggel fél kilenc (természetesen keleti parti idő szerint). Mindez csak további alapot ad azon erőteljes feltételezéseknek, amelyek szerint a héten piacra dob valamit a cupertinói vállalat.

Pletykák szerint három darab új iPad Pro modellről lehet szó. Lehet köztük egy ráncfelvarrt 9,7 és 12,9 hüvelykes verzió, plusz egy teljesen új 10,5-es modell vékonyabb házzal. Ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy a 10,5 hüvelykes verzió várat magára a 2017-es WWDC-ig.

A tény, hogy már március 20. van és az Apple általában 10 nappal előre meghívja a médiát a bemutató eseményekre, egy frissítés az online boltba megspékelve egy sajtóközleménnyel nem földtől elrugaszkodott gondolat.

A japán Mac Otakara techblog értesülései szerint nem csak új iPadeket láthatunk most márciusban, hanem egy nagyobb iPhone SE modellt is, 128 gigás tárhellyel. Továbbá lehetséges érkezők közt vannak új Apple Watch szíjak, piros színopció az iPhone 7-hez és 7 Plushoz, bár ez utóbbiak kicsit soknak tűnnek egy márciusi eseményre.

Na persze, az is lehet, hogy valóban csak és kizárólag karbantartásról van szó...

Forrás: macrumors.com

Indexkép forrása: appadvice.com

Kapcsolódó cikkek:
Akár márciusban is jöhetnek az új iPadek
Még egy hónap a vadonatúj iPadekig


Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

Almás pletykák

Már megszokhattuk, hogy mindig újabb találgatások és állítólagos prototípusok kerülnek elő a legújabb iPhone megjelenéséig. Most is itt van egy. Ez lesz vajon az igazi?

Bővebben

24. ápr

Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Apple tippek és trükkök

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

Bővebben