20. márc Kíváncsi az iPhone-verőnek ígért S8 áraira? Mutatjuk!

Kíváncsi az iPhone-verőnek ígért S8 áraira? Mutatjuk!

Almás pletykák           2017.03.20 - 13:00           Írta: L Ferenc           3215

Lássuk, hogy mennyit kell majd fizetnünk a Samsung hamarosan érkező új csúcsmobiljaiért!

Nyílt titok, hogy a Samsung március 29-én, vagyis jövő hét szerdán leplezi majd le a sokak által várva várt új csúcsmobiljait, a tavaly igen szép számban értékesített Galaxy S7 és Galaxy S7 edge utódait. A várhatóan Galaxy S8 és Galaxy S8+ néven támadó újdonságok specifikációival kapcsolatban az elmúlt hetekben lényegében már minden részletre fény derült, most pedig végre már az árakkal kapcsolatban is van megbízható információnk.

A mobil kérdésekben mindig az átlagnál sokkal jobban értesült Evan Blass azt csicseregte ki a Twitteren, hogy a boltokba április végén megérkező Galaxy S8 hivatalos európai listaára 799 euró, vagyis átszámítva mintegy 246 ezer forint lesz. Hazánkban persze ennél némileg drágább lesz a készülék az árra rárakodó terhek miatt. Blass ezenkívül a Galaxy S8+ hivatalos listaárát is felfedte, ami nem kevesebb mint 899 euró, vagyis körülbelül 277 ezer forint. Végül, de nem utolsó sorban a kontrolleres új Gear VR ára is napvilágot látott, mely kütyüért 129 eurót, vagyis mintegy 40 ezer forintot kell majd fizetnünk.

Kapcsolódó cikkek:
Egy hónappal a bemutató előtt látható a Samsung Galaxy S8! 
iPhone 7 koppintásokkal lehet tele a Galaxy S8
MWC 2017: nem Barcelonában lesz bejelentve a Galaxy S8


Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

Almás pletykák

Már megszokhattuk, hogy mindig újabb találgatások és állítólagos prototípusok kerülnek elő a legújabb iPhone megjelenéséig. Most is itt van egy. Ez lesz vajon az igazi?

Bővebben

24. ápr

Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Apple tippek és trükkök

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

Bővebben