Az iPhone 8 valójában inkább iPhone Edition lesz?

Almás Pletykák   |   2017.03.08 - 23:58   |   Írta: Pausch Rita   |   9520
08. márc Az iPhone 8 valójában inkább iPhone Edition lesz?

Itt is van a legfrissebb pletyka a jubileumi iPhone készülékről: elnevezés, bemutató dátuma, kijelzőméret.

A Mac Otakara legfrissebb értesülései szerint a legújabb iPhone készüléket az eddigi szokásoknak megfelelően, egy szeptemberi keynote-on mutatják majd be az iPhone 7s és a 7s Plus társaságában. A legújabb pletyka szerint az elnevezése tükrözni fogja, hogy az újdonság mennyivel exkluzívabb modell lesz a többinél. Ezért az Apple Watch Edition változat nevéhez hasonlóan iPhone Edition névre keresztelik majd. Ez a pletyka pedig valahol még tükrözi is a korábban pletykált árszínvonalat.

A forrás szerint az almás cég több prototípust is tesztel jelenleg különféle képernyő technológiákkal és anyagokból. Például LCD és AMOLED kijelzőket is egyaránt. A kijelzők mellett ugyanezt állítják a Home gombra is: egyaránt tesztelnek modelleket Home gombbal és anélkül. Valamint üveg, alumínium és fehér kerámia készülékházakat is.

A Mac Otakara szerint az Apple aszerint is mérlegel, hogy az alapanyagok és technológiák mennyire elérhetőek, beszerezhetők, hozzáférhetőek nagy kereslet esetén is.

Noha volt itt már szó 4,7 valamint 5,5 és 5,8 hüvelykes kijelzőkről is, a Mac Otakara viszont egy 5 hüvelykes kijelzőről ír, vezeték nélküli töltésről és duál kameráról. Az 5 hüvelykes modellen ők a kijelző hasznos felületét értik.

Ugyanakkor a szeptemberi bemutató ellenére a japán magazin szerint a szeptemberi bemutató ellenére, csak jóval később számíthatunk az iPhone Edition forgalomba kerülésére.

Forrás: Macrumors, Mac Otakara
Kép forrása: Handy Abovergleich 

Kapcsolódó cikk:
Drágulhat az iPhone
Az Apple öt különböző csapattal is dolgozik a vezeték nélküli töltésen
Vajon az Apple tényleg elbúcsúzik a Lightningtól?



Kommentek megjelenítése