Márciusban és áprilisban támadnak az új szupermobilok

Almás Pletykák   |   2017.02.24 - 08:45   |   Írta: L Ferenc   |   2860
24. feb Márciusban és áprilisban támadnak az új szupermobilok

Az iPhone 7-esek legújabb kihívói néhány héten belül megérkeznek a boltokba.

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, az Apple mindig ősszel, a legnagyobb androidos riválisok pedig általában tavasszal dobják piacra vadonatúj csúcsmobiljaikat. Nem lesz ez másképp idén sem, vagyis a 2017-es iPhone-okra sajnos még hosszú hónapokat kell várnunk, viszont a legfrissebb androidos high-end készülékek néhány héten belül már elérhetők lesznek. 

A nem túl sikeres tavalyi LG G5 utódja könnyen kikövezetkeztethető módon LG G6 néven támad az idén. A hivatalos bejelentésre most vasárnap, vagyis február 26-án fog sor kerülni, még pedig a barcelonai MWC szakkiállítás keretein belül. Az elődjénél hosszúkásabb kijelzővel felvértezett, immár vízálló, de nem moduláris kivitelű LG G6 a várakozások szerint március 10-én debütál a kereskedelmi forgalomban.

A sokak által várva várt Samsung Galaxy S8 és S8+ még nem lesz ott Barcelonában, ezen új csúcsmobilok hivatalos bejelentésére ugyanis várhatóan csak március 29-én kerül majd sor, mégpedig New Yorkban. Az LG G6-éhoz hasonló képarányú kijelzőt kapó új Samsungok a legfrissebb pletykák szerint április 21-én érkeznek meg a kereskedésekbe.

Kapcsolódó cikkek:
iOS kompatibilisek a Samsung okosórái
Az LG máris lemásolta az iPhone SE típusjelzését
iPhone 7 koppintásokkal lehet tele a Galaxy S8



Kommentek megjelenítése