Hosszabb üzemidőre számíthatnak majd az iPhone 8 tulajok?

Almás Pletykák   |   2017.02.13 - 23:35   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   8569
13. feb Hosszabb üzemidőre számíthatnak majd az iPhone 8 tulajok?

A kérdés szinte minden évben adott, lesz-e vajon nagyobb aksi az új iPhone-ban?

Idén sem álmodozunk semmi másról, viszont a KGI híres elemzője Ming-Chi Kuo szerint idén jöhet a megváltás. Nem másról lenne szó, minthogy az OLED kijelzős „iPhone 8” hasonló méretekkel rendelkezne majd, mint egy 4,7 colos iPhone, de egy 5,5 colos aksijával felszerelve. Ez azt jelentené, hogy az akkumulátor körülbelül 2700 mAh-es lenne, és L alakban helyezkedne el a telefonban, körbeölelve az alaplapot.

 

 

Mindezt egy újfajta technológiának köszönhetnék, amivel sikerülne lekicsinyíteni az alaplapot, ezzel több helyet felszabadítva a telefonban. Ezek szerint az OLED kijelzős iPhone 8 tovább bírná a nyüstölést, mint egy 5,5 colos iPhone LCD kijelzővel. (Persze az OLED kijelző energiahatékonysága miatt.)

Korábbi információk szerint az OLED-del felvértezett iPhone teljes kijelzős lehet és lekerekített szélekkel, hasonlóan a Samsung megoldásaihoz. Ha más nem, legalább a kézbevétele kényelmesebb lenne. Ezenkívül a mostani iPhone 7-ek ráncfelvarrott utódai, a 7s-ek is ezt az újfajta alaplap technológiát használnák, viszont az aksik nem lennének sokkal nagyobbak az elődökhöz képest.

Az Apple várhatóan idén ősszel mutatja be legújabb iPhone készülékeit, amiket mi már nagyon várunk. Akkor majd minden kiderül! 

Forrás: 9to5mac.com/AppleRider

Kapcsolódó cikkek:  Nem kell nagyobb felbontás, maradhat a Full HD?

A szemünkből olvashat az iPhone 8

SaveSave


Kommentek megjelenítése