Újabb iPhone 8 kijelző pletyka

Almás Pletykák   |   2017.01.22 - 22:59   |   Írta: Pausch Rita   |   4074
22. jan Újabb iPhone 8 kijelző pletyka

Nemcsak OLED, nemcsak egészen minimális kávájú, sőt nemcsak Home gombbal szerelt, de még továbbfejlesztett 3D Touch funkcióval is ellátott kijelzőt vár a KGI.

Újabb elemzést adott közre a KGI Securities legnevesebb Apple jósa, Ming-Chi Kuo. Ezúttal egy továbbfejlesztett 3D Touch, nyomásérzékeny kijelzőtechnológiáról szól a jóslat.

Nem lesz ez már egy kicsit túl sok a jóból? Kuo szerint nem. Továbbra is tartja a tétet a hajlított OLED kijelzővel is, ami a Samsung S7 edge készülékéhez hasonlóan mutathat. Ugyanakkor ez egyben feltételezné azt is, hogy a jelenlegi iPhone készülékekben 3D Touch technológia nem lesz használható a panelben.

Éppen ezért az elemző szerint, a kedvenc almás cégünk egy egészen új szenzorral ellátott készüléket dobhat piacra sokkal nagyobb érzékenységgel és sokkal szélesebb spektrumú 3D Touch nyomásszinttel.

Mivel az OLED panel sokkal törékenyebb az LCD-nél, Kuo elemzése szerint, az Apple a 3D Touch szenzort egy fém kerettel erősítheti meg. Bár arra nem tér ki az analitika, hogy ez kívülről is érzékelhető lesz-e, vagy csak egy belső támasztékot jelenthet.

A jelenleg iPhone 8 névvel illetett, feltehetően nagy újdonságokat tartogató, előrevetített új iPhone modellt a legtöbben őszre várják. A szakportálok több év hanyatlás után, ezúttal igazi innovációkat és egy igazán nagy dobást várnak az Apple zászlóshajójától.

A fent említett technológiákkal ellátott, megújított kijelzőn kívül, számítanak a régen várt vezeték nélküli töltésre, az IP68-as vízállóságra, üvegbevonat, sőt továbbfejlesztett biometrikus Touch ID és arcfelismerésre funkcióra is. Az előzetes találgatások szerint ugyan 3 modell bemutatására kerülhet sor, de a cupertinóiak feltehetően mindössze csak egy készüléket látnak el felsorolt innovációkkal.

Egyre kíváncsibban várjuk, hogy mi valósulhat meg mindebből.

Forrás: AppleRider / 9to5Mac

Kapcsolódó cikk:
iPhone 8 helyett iPhone X érkezne?
OLED-forradalom zajlik
Az üveg uralhatja a vadonatúj iPhone 8-at



Kommentek megjelenítése