iPhone 7 koppintásokkal lehet tele a Galaxy S8

Almás Pletykák   |   2016.10.10 - 09:09   |   Írta: L Ferenc   |   5478
10. okt iPhone 7 koppintásokkal lehet tele a Galaxy S8

Pletykák szerint a legújabb csúcsmobilja kapcsán a Samsung az Apple-től merít ihletet.

Miközben mostanság szinte még a csapból is a kigyulladó, biztonságosra cserélt, majd pedig ismét felrobbanó Galaxy Note7 folyik, szépen lassan egyre több pletyka kel szárnyra a gyártó remélhetőleg kevésbé problémás új csúcsmobilja, a Galaxy S8 kapcsán. Ez a várhatóan a jövő év elején debütáló high-end készülék az előzetes információk alapján több tekintetben is hasonlítani fog a boltokba nemrégiben megérkezett iPhone 7 testvérpárra.

Jól értesült források szerint a Samsung Galaxy S8-ról el fog tűnni a kijelző alatti benyomható Home gomb, melynek helyét nagy valószínűséggel egy mozgó alkatrészt nem tartalmazó érintőgomb veheti át, tehát hasonló, mint amilyen gomb az iPhone 7-ben és az iPhone 7 Plus-ban is található. Elvileg ez az A-terv, de ezenkívül egy másolás nélküli B-terv is benne van a pakliban, melynek keretein belül a hardveres Home gomb teljesen eltűnne, és virtuális formában átkerülne a kijelzőre. 

Míg az iPhone 7-ben egy konzervatív főkamera figyel, addig az iPhone 7 Plus-ban már egy dupla kamerás képalkotó rendszerhez van szerencsénk, és nagyon valószínű, hogy a Samsung Galaxy S8-ban is egy az utóbbihoz hasonló megoldással találkozhatunk majd. Pletykák szertin az egyik kamerában egy 16 megapixeles, a másikban pedig egy 8 megapixeles képérzékelő landol, vagyis felbontás tekintetében elvileg hasonló lesz a felállás, mint az LG G5 esetében. Összehasonlításképp, a Galaxy S7 szimpla főkamerája révén 12 megapixeles felvételek készíthetők, csakúgy, mint a hetes iPhone-okkal.

Kapcsolódó cikkek:
Hiányzik az iPhone 7-ből a szögletes dizájn? Mutatjuk a megoldást... [videó]
Titokzatos csúcsmobil döntötte meg az iPhone 7 Plus sebességrekordját
Letérdelt az iPhone 7 előtt a vadonatúj Google Pixel



Kommentek megjelenítése