A Vodafone már a bemutató előtt kikotyogta az iPhone 7 nevet

Almás Pletykák   |   2016.08.30 - 08:41   |   Írta: L Ferenc   |   8456
30. aug A Vodafone már a bemutató előtt kikotyogta az iPhone 7 nevet

Az iPhone 7 bemutatóra néhány napot még várnunk kell, de a készülék nevét lényegében már megerősítették.

Az Apple tegnap küldte szét a következő keynote-jára szóló meghívókat, melyek szeptember 7-ére San Franciscóba invitálják a nagyérdeműt. Nyílt titok, hogy az almás logós vállalat ezen a napon, vagyis jövő hét szerdán jelenti majd be idei vadonatúj okostelefon párosát, melyek elnevezését azonban mindeddig hivatalosan nem jelentették be. No, persze az már más kérdés, hogy a hetedikére szóló meghívó elég egyértelműen az iPhone 7 elnevezésre enged következtetni.

A holland Vodafone azonban véletlenül, vagy éppen készakarva egyértelműen iPhone 7-ként emlegeti az elmúlt hetekben-hónapokban oly sokat pletykált készülékeket: a vörös színekben pompázó szolgáltató holland nyelvű weboldalain már feltűntek az első iPhone 7 feliratok, de fotót természetesen még nem közölt le az operátor. 

A Vodafone-nál nem ez az első ilyen eset, és nem árt tudni, hogy a mobilszolgáltató korábban már tévedett hasonló ügyben, amikor is 2013 májusában iPhone 6 néven említette a közelgő legfrissebb almás mobilt, majd pedig kiderült, hogy abban az évben még nem az iPhone 6, hanem az iPhone 5s érkezett meg. A Vodafone az iPhone 6s esetében nem tévedett, olyannyira, hogy már tavaly júniusban nevén nevezte a csak szeptemberben bejelentett készüléket.

Kapcsolódó cikkek:
Megérkezett az Apple keynote hivatalos időpontja
A 256 GB-os csúcs iPhone 7 megroppanthatja a memóriapiacot
Videón a három új iPhone 7



Kommentek megjelenítése